|
Příspěvky uživatele - 98.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradni traktory, 27.1.2012 Zdravím, já ho loni kupoval přímo v Jičíně, v Agrotestu, nechali ho za 72000,-Kč, zatím MAXIspokojenost, jenom je potřeba si tam dojet, nevím jak to máte daleko, ale za ušetřenou skoro"osmičku"se to vyplatí i z Ostravy.Pavel. |  | Castel Garden nebo AGS Starjet, 8.9.2011 Nemáte pravdu, třeba v Houslicích mají AGS, to vím naprosto přesně a ještě ho vyváleli v potoce... |  |
|  | Castel Garden nebo AGS Starjet, 4.9.2011 Zdravím, také jsem váhal co koupit za traktor, nakonec jsem šel do Starjeta 17,5HP, koupil jsem ho letos v srpnu přímo v Jičíně u dealera, kde jsem dostal 10% slevu(zaplatil jsem 72tis.),sekal jsem s ním 2 krát, po 5 Mth jsem vyměnil olej... celý příspěvek > |  |
|
|
|