Příspěvky uživatele - 37.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou levnou benzínovou pilu?, 8.9.2011
elektrickou jsem měl doposud a neustále jsem musel dávat pozor na kabel, takže bych teď opravdu raději zkusil benzínovou. Do konečného výběru se mi tedy dostaly Hechty 946T a 950. Tady ale už opravdu nevím, kterou vzít. Asi si hodím korunou.
Jakou levnou benzínovou pilu?, 7.9.2011
Děkuji za vysvětlení, teď se jen tedy musím rozhodnout, kterou pilu vzít. Zdá se mi, že není důvod brát starší 945, když je tu inovovaný model 946T s primerem. Je to správná úvaha? Trochu mě ale láká i ta 950 u které je vyšší výkon a co jsem četl,... celý příspěvek >
Poddimenzován nejsem. A ten primer mi teda k něčemu bude nebo ne?
Takže primer snižuje počet nutných zatáhnutí a dekompresor snižuje potřebnou sílu na zatáhnutí? Která z těchto dvou funkcí je lepší. Má tedy vůbec smysl uvažovat nad 945, když nemá ani jedno ani druhé?
Koukal jsem na specifikaci těch pil. U 946T je uveden nějaký primer. to je ta palivová pumpička? Zmáčknutím toho primeru se pila nastartuje? Dále u 950 je uveden dekompresor, který má dle popisu překonat kompresi při startování. Jaký je rozdíl mezi... celý příspěvek >
Jakou levnou benzínovou pilu?, 6.9.2011
Dobrý den, vybírám benzínovou řetězovou pilu na drobné práce na zahradě, hlavě řezání silnějších větví a občas i nějakého kmene. Pila nebude ve velkém pracovním vytížení, proto bych se rád vlezl do ceny 4 tisíc. V Obi mi doporučili GTM... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika