Příspěvky uživatele - 216.54

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jiřiny - druh, 8.9.2011 Obsahuje fotku
Přikládám obrázek, jak jsem ale už napsala, podle mně se nejedná o žádný z uvedených druhů.
Jiřiny - druh, 7.9.2011
Tento rok na jaře jsem si koupila v Německu drobnokvětou /jkvět jen 3-4 cm/, nízkou červenou jiřinku. Dala jsem ji do truhlíku a nádherně se rozrostla. Nemohu ale přijít na to, o jaký druh se jedná, neodpovídá žádnému druhu nízkých a tzv.... celý příspěvek >
Balkonovka okrasná listem, 17.8.2011
Díky moc, je to skutrečně Plectranthus, já jsem znala jen jeho panašovanou formu s menšími listy.
Balkonovka okrasná listem, 17.8.2011
Ta barva není sluníčkem, je skutečně takhle zlatá, ale vím, že má i tuto zelenou formu. Popkud ji pěstujete už déle, můžete mně poradit, zda se dá přezimovat a jak? Děkuji.
Balkonovka okrasná listem, 17.8.2011 Obsahuje fotku
Asi to bude nejlepší, snad se to podaří.
Balkonovka okrasná listem, 15.8.2011
Dobrý den, dostala jsem darem řízky rostliny do truhlíku. Má zlaté drsné listy, s nádechem do růžova až vínova. Také řapíky a žebrování na rubu je do vínova. Listy jsou vstřícné. Zcela bez problémů zakořenila. Nevíte někdo, co je to za rostlinu?... celý příspěvek >
Škůdce na borovici, 27.7.2011
Dobrý den, prosím o radu. Na borovici v truhlíku se objevila na jehlicích jakoby bílá vata, uvnitř je ukryt nějaký škůdce. Nevíte někdo o jakého škůdce se jedná a co s ním? Děkuji. D.Sovová
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika