|
Příspěvky uživatele - 216.54
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jiřiny - druh, 8.9.2011  Přikládám obrázek, jak jsem ale už napsala, podle mně se nejedná o žádný z uvedených druhů. |  | Jiřiny - druh, 7.9.2011 Tento rok na jaře jsem si koupila v Německu drobnokvětou /jkvět jen 3-4 cm/, nízkou červenou jiřinku. Dala jsem ji do truhlíku a nádherně se rozrostla. Nemohu ale přijít na to, o jaký druh se jedná, neodpovídá žádnému druhu nízkých a tzv.... celý příspěvek > |  |
|  | Balkonovka okrasná listem, 17.8.2011 Díky moc, je to skutrečně Plectranthus, já jsem znala jen jeho panašovanou formu s menšími listy. |  | Balkonovka okrasná listem, 17.8.2011 Ta barva není sluníčkem, je skutečně takhle zlatá, ale vím, že má i tuto zelenou formu. Popkud ji pěstujete už déle, můžete mně poradit, zda se dá přezimovat a jak? Děkuji. |  | Balkonovka okrasná listem, 17.8.2011  Asi to bude nejlepší, snad se to podaří. |  | Balkonovka okrasná listem, 15.8.2011 Dobrý den, dostala jsem darem řízky rostliny do truhlíku. Má zlaté drsné listy, s nádechem do růžova až vínova. Také řapíky a žebrování na rubu je do vínova. Listy jsou vstřícné. Zcela bez problémů zakořenila. Nevíte někdo, co je to za rostlinu?... celý příspěvek > |  | Škůdce na borovici, 27.7.2011 Dobrý den, prosím o radu. Na borovici v truhlíku se objevila na jehlicích jakoby bílá vata, uvnitř je ukryt nějaký škůdce. Nevíte někdo o jakého škůdce se jedná a co s ním? Děkuji.
D.Sovová |  |
 |
|
|
|