Příspěvky uživatele - 172.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zkvalitnění půdy, 14.10.2007
Jak můžu na své zahradě zkvalitnit půdu? Máme zahradu na louce a máme těžší půdu. Pomůže třeba písek, kompost nebo rašelina?
Řez, 8.10.2007
Dobrý den,slyšel jsem, že je řez jabloní a jiných stromů lepší udělat na jaře, než na podzim. Má to nějaký vliv třeba na plodnost?Děkuju
Řez, 8.10.2007
Dobrý den, četl jsem, že řez broskvoní, nektarinek a meruněk je lepší odložit na jaro. Je jedno jestli udělám řez teď, anebo je lepší počkat až na jaro?
Rozmnožení ořešáku, 8.10.2007
Dobrý den, potřebuju poradit jak rozmnožit vlašský ořech.... Zkoušel jsem ořech naklíčit a poté zasadit, ale výsledek žádný.... Bude lepší ořech na zimu zahrabat do hlíny a na jaře vyklíčí?
Meduňka, 8.10.2007
Takto jsem si meduňku také koupil, dal za okno, ale za nějaký čas jí začaly schnout konce listů. Mí známí ji mají v květináči venku v polostínu a krásně se jí tam daří. Mají už velký keř...
Aukuba japonica, 25.8.2007
Dobrý den, Jak se aukuba rozmnožuje?Děkuju
Lapač na vosy, 25.8.2007
Nejosvědčenejší způsob, který se mi osvědčil už mnohokrát.....a bez žádných hubících prostředků...2l PET lahev uřízněte ve 3/4 (tam, kde je etiketa) (tak aby vznikl "trychtýř") a uříznutou část obraťte do lahve (bez uzávěru). !Mezi stěnami nesmí být... celý příspěvek >
dracena, 20.8.2007
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, čím to  je, že v obchodu má Dracena listy nahoru a když ji přinesu domů, tak listy splihnou??? Jinak se mé draceně daří dobře.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika