Příspěvky uživatele - 65.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou levnou benzínovou pilu?, 9.9.2011
ještě jsem zapomněl napsat, že Vás pane J.S. nechci nikterak urážet. je dobře, že na fórech jsou takoví odborníci jako Vy. vlákna týkající se výběru stroje jsou vždy velice ožehavé, kdy každý hájí to co má doma, nebo bohužel haní to, o čem slyšel jen... celý příspěvek >
já jsem taky nepsal, aby si tazatel tu Dolmarku koupil. Jen jsem reagal na Vaši poznámku o hmotonsti pily 7kg. Chtěl bych jenom, aby tohle fórum bylo trošku objektivní, protože Vy když budete mít v ruce Hechta 7kg, tak je to těžkej krám, ale jak se... celý příspěvek >
no nevím, řeči ohledně hmotnosti jsou asi mimo mísu. Hecht 946, obsah 45 a hmotnost 5,4kg. Dolmar PS460, obsah 46 a hmotnost 5,5. nesrovnávám teď výkony co z těch motorů výrobce vymáčkne. ale je vidět, že vzhledem k obsahu motoru je hmotnost Hechtu... celý příspěvek >
Elektrika nebo benzin?, 9.9.2011
já bych volil určitě benzín, tahat za sebou kabel a dávat na něj pořád pozor je strašná otrava, my máme Al-ko comfort 46BR už třetím rokem a bez problému,
Jakou levnou benzínovou pilu?, 8.9.2011
já bych bral tu 946T, výkonově by měla stačit.
Jakou levnou benzínovou pilu?, 7.9.2011
z modelů 945, 946T, 950 bych já osobně bral 946T kvůli palivové pumpičce. přece jen tahat stokrát za šňůru než pila naskočí není nic příjemnýho, hlavně pro hoby uživatele. doufám, že se podělíte se zkušenostmi po koupi, je tu hodně neukončených... celý příspěvek >
Jakou levnou benzínovou pilu?, 7.9.2011
pokud je to opravdu na občasné použití a nevadí Vám váha, tak bych tisícovku nepřidával a koupil Hecht. před třema rokama jsem si koupil kvůli nedůvěře k Hechtu koupil HQ, ale podle zdejších zkušeností a mých zkušenostech s křovinořezem, bych teď do... celý příspěvek >
Hecht 146 nebo Husqvarna 128R (Jonsered BC 2128)?, 7.9.2011
tak přímou zkušenost s tímhle nemám, ale každopádně udávaný výkon to mít rozhodně nebude. taky jsem uvažoval nad něčím levným, ale raději jsem zvolil zde chválený Hecht a spokojenost. Přece jen servisní síť a dostupnost ND. ty čínský stroje... celý příspěvek >
Hecht 146 nebo Husqvarna 128R (Jonsered BC 2128)?, 1.9.2011
:-D jsem se docela zasmál. Oblíbené slovo krám :-))) ložisko může být špatný u nové mašiny i značkové. S tím benzínem je to v každým návodu ke stroji s dvoutaktem. Já mám 7 let vyžínač grizzly, 3 roky pilu HQ oba stroje bez problému. Benzín do nich... celý příspěvek >
Hecht 146 nebo Husqvarna 128R (Jonsered BC 2128)?, 30.8.2011
tak nakonec jsem koupil Hecht 143BTS kvůli dělitelné hřídeli, jelikož budu často převážet v autě. Vypadá dobře, zkoušet budu o víkendu. jen se hloupě zeptám, točí se koutouč a strunová hlava doprava? Mám sice benzínový vyžínač, ale nemůžu si to teď... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika