|
Příspěvky uživatele - 14.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak poznam uzraly plod papriky?, 6.9.2011  Máme papriky již několikátým rokem a daří se jim velmi dobře na venkovním záhonu u jižní stěny. Bílé papriky jsou daleko dřív k jídlu, ale červeným to opravdu trvá velmi dlouho. Ale výsledek za to pro mě stojí. První červenou papriku jsme měli asi v... celý příspěvek > |  | Ranní / noční teploty, 31.8.2011 Chtěla bych se zeptat, jaké noční teploty jsou kritické pro rajčata, okurky, papriky, dýně a cukety. A vůbec nějaké tipy, jak včas sklidit úrodu.
Ještě bych tam ráda nechala rajčata i papriky dozrávat, jsou chutnější než když zrají až doma,... celý příspěvek > |  |
|  | Choroba cuket - bradavičnatost, 29.8.2011 Tak to máme stejné, taky mi některé narostou rovné a jinde zahnuté.
To je ale záhada. |  | Choroba cuket - bradavičnatost, 19.8.2011 Nějak mi to vrtá hlavou, tak jsem se pustila do hledání. Tady je celkem fajn článek i s videem a podle toho to vypadá, že se jedná o okrasnou dýni Kačenka. Ale jedlá je také. Jen je mi záhadou, kde jsem ji sebrala, semínka byla kupovaná a na obálce... celý příspěvek > |  | Choroba cuket - bradavičnatost, 19.8.2011 My si myslíme, že nám vyrostly kabačky, a normálně je konzumujeme. Jsou trochu tužší a méně šťavnaté než cukety, což je někdy docela fajn. A chutnají nám. Nebála bych se toho. |  | Choroba cuket - bradavičnatost, 16.8.2011 No tak to nevím, ale je faktem, že ze směsi asi 7 semínek 3 byly tyto kabačky, ostatní jsou světlé nebo tmavé cukety a jsou normální a zdravé. Měla jsem je od sema. |  | Choroba cuket - bradavičnatost, 15.8.2011 Není to čirou náhodou kabačka? Taky takové letos mám, ale jen některé, ostatní cukety jsou normální. Semínko bylo ze směsi cuket a vyhledala jsem, že jde o kabačky. Jsou i jiné na chuť, méně šťavnaté než cukety. |  | Kordia je nepřekonaná, 11.7.2011 Moc Vám děkuji za snahu a veškeré informace, jediným východiskem bude asi zkusit tu třešen naroubovat. Třeba se to povede, i když jsem naprostý začátečník... ale jednou se začít musí, ne? :) |  | Kordia je nepřekonaná, 8.7.2011 Děkuji za obě reakce. Takže údajný název té odrůdy vám nic neříká?
Vím, že ten popis není moc říkající a že určitě není jednoduché určit odrůdu ani "naživo"... ale přesto jsem se zkusila zeptat, náhoda je náhoda.
Kam byste mě odkázali na... celý příspěvek > |  | Kordia je nepřekonaná, 6.7.2011 Zdravím místní znalce odrůd třešní. Mám na vás dotaz, jestli mi někdo dovedete poradit, o jakou třešeň se jedná.
Strom je cca 30 let starý, majitelka si přesně název nepamatuje, ale mělo by se jedna to Ringenheimskou nebo Ringelheimskou. Strom je... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|