Příspěvky uživatele - 73.172

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krásně modré zvonky, 4.9.2011
Zvonků je samozřejmě velké množství druhů. Jako odpověď na Vaši otázku mne napadá boubelka - Platycodon grandiflorum, ale bývá o něco nižší. Jinak zkuste třeba galerii druhů na biolib.cz: zvonek - Campanula. Josef.
Doplnění vápníku proti hořké pihovatosti, 4.9.2011
Chlapi, jistě, že jste jedinými přispěvateli tohoto diskusního vlákna: přete se o slovíčka, o maličkosti a navzájem se sice respektujete, ale nepřesvědčíte se. Kdo by se vám do toho chtěl míchat? Mějte se pěkně a ať vám to všechno roste, bují a... celý příspěvek >
Mulčovací kůra bez folie, 4.9.2011
Jak při použití netkané textilie, tak i při rozprostření mulčovací kůry přímo na terén je vhodné trávu nejdřív zahubit. Tedy postříkat systemickým herbicidem typu roundup (a jeho generika - účinná látka glyfosat). Pak počkat alespoň několik dnů a... celý příspěvek >
Pokojovka, 4.9.2011
Není třeba znovu obnovovat tuto diskusi, ale když už se tak stalo, tak doplním: Již dříve bylo správně určeno, že se jedná o Synadenium grantii = Euphorbia umbellata. První jméno jsem už znal. Druhé bylo pro mne novinkou, ale na biolibu.cz je pod... celý příspěvek >
Co to je?, 4.9.2011
Plně souhlasím s P. Doplním odpověď na druhou část otázky: výška (vzrůst). 1. Javor jasanolistý, který je na prvních dvou obrázcích naroste nejméně 5 m na výšku a také 5 m do šířky. Oba rozměry mohoiu být klidně i 2* větší. Často dělá více kmenů,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika