|
Bílý prášek na rozmarýnu, 14.5.2014 Vypadá to, že máme to co na obrázku. Pro jistotu jsme ho trochu ostříhali. Tak snad bude vše ok. Děkuji za radu. |
 |
Bílý prášek na rozmarýnu, 10.5.2014 Dobrý den, na některých, spíš nových, koncích rozmarýnu se mi objevil jakoby bílý prášek. Zároveň má v poslední době většinu konců ohnutých dolů. Když jsem ho po zimě přivezl od rodičů z přezimování, tak byl nádherný. Teď ho mám zatím doma a začíná... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Sušení oregana, 29.9.2013 Jé, to jste moc hodná. Už jsem myslel, že nikdo nikdy oregano nesušil. Zkusím to taky tak. Jen jestli mi nezmrzlo po těch přízemních mrazících v posledních dvou dnech. |
 |
Sušení oregana, 22.9.2013 Opravdu mi nikdo není schopen pomoci s tím, jak mám sušit oregano? Ještě bych měl asi šanci si něco usušit. |
 |
Sušení oregana, 1.9.2013 Sušil jsem oregano zavěšené ve svazku ve stínu a celé mi to úplně zhnědlo. Hned vedle jsem měl pověšenou majoránku a ta je v pohodě. Nevíte v čem může být problém? Michal |
 |
Estragon, 28.4.2013 Je pravda, že se estragon nehodí kvůli jakémusi tujonu v silici do bylinkové zahrádky? Zakládám si bylinkovou zahrádku a teď nevím jestli ho tam můžu dát. Michal |
 |
Jaké truhlíky, 2.4.2013 Děkuji. Jak dlouhé si je mám pořídit, když mám okna 100cm a jedno 145cm? |
 |
Jaké truhlíky, 2.4.2013 Dobrý den, chtěĺ bych si na parapety pořídit květiny. Vzledem k jižní straně podle rad tady bych asi zvolil muškáty. Jaké si mám pořídit truhlíky? Stačí obyčejné nebo jsou lepší samozavlažovací? Děkuji za radu. Michal |
 |
Jak na bazalku, 10.7.2012 Dobrý den, pěstuju bazalku způsobem, že si ji na jaře zaseju a když začne být velká, tak si vždy odstřihnu mladé odnože, dám na pár dní do vody, zasadím a mám opět mladé rostliny, které můžu mít na okně v truhlíku. Nikde jsem nezaznamenal, že by to... celý příspěvek > |
 |
Prořezání stromků, 23.3.2012 Dobrý den,
loni v květnu jsme zasadili na zahradě nějaké ovocné stromky (švestka, třešeň...) a dalších několik neovocných (vrba, jeřáb...). Měly by se už prořezávat? A pokud ano, je možné to udělat ještě teď, když už začínají rašit? Příp. jakým... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Žloutnutí jehličnanů, 4.1.2012 Jednou jsem ke konci léta určitě stříkal trávu bofixem. Mohl by být tady problém? |
 |
Žloutnutí jehličnanů, 2.1.2012  Dobrý den,
potřebuju poradit se žloutnutím (možná reznutím) jehličnanů na naší zahradě. Zasazeny jsou na podzim roku 2010. Postupně se mi zdálo, že začínají některé trochu žloutnout a teď se to ještě ýrazněji zhoršilo. Poradíte mi prosím co to je... celý příspěvek > |
 |
Mulčovací kůra bez folie, 4.9.2011 Dobrý den, je možné položit na trávu mulčovací kůru jen tak bez ničeho (bez folie apod.) nebo to bude prorůstat? Děkuji |
 |
Bofix, 12.5.2011 Jak je to s dětmi? Je pro ně Bofix nebezpečný? V návodu o tom není ani slovo. |
 |