Příspěvky uživatele - 8.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bílý prášek na rozmarýnu, 14.5.2014
Vypadá to, že máme to co na obrázku. Pro jistotu jsme ho trochu ostříhali. Tak snad bude vše ok. Děkuji za radu.
Bílý prášek na rozmarýnu, 10.5.2014
Dobrý den, na některých, spíš nových, koncích rozmarýnu se mi objevil jakoby bílý prášek. Zároveň má v poslední době většinu konců ohnutých dolů. Když jsem ho po zimě přivezl od rodičů z přezimování, tak byl nádherný. Teď ho mám zatím doma a začíná... celý příspěvek >
Sušení oregana, 29.9.2013
Jé, to jste moc hodná. Už jsem myslel, že nikdo nikdy oregano nesušil. Zkusím to taky tak. Jen jestli mi nezmrzlo po těch přízemních mrazících v posledních dvou dnech.
Sušení oregana, 22.9.2013
Opravdu mi nikdo není schopen pomoci s tím, jak mám sušit oregano? Ještě bych měl asi šanci si něco usušit.
Sušení oregana, 1.9.2013
Sušil jsem oregano zavěšené ve svazku ve stínu a celé mi to úplně zhnědlo. Hned vedle jsem měl pověšenou majoránku a ta je v pohodě. Nevíte v čem může být problém? Michal
Estragon, 28.4.2013
Je pravda, že se estragon nehodí kvůli jakémusi tujonu v silici do bylinkové zahrádky? Zakládám si bylinkovou zahrádku a teď nevím jestli ho tam můžu dát. Michal
Jaké truhlíky, 2.4.2013
Děkuji. Jak dlouhé si je mám pořídit, když mám okna 100cm a jedno 145cm?
Jaké truhlíky, 2.4.2013
Dobrý den, chtěĺ bych si na parapety pořídit květiny. Vzledem k jižní straně podle rad tady bych asi zvolil muškáty. Jaké si mám pořídit truhlíky? Stačí obyčejné nebo jsou lepší samozavlažovací? Děkuji za radu. Michal
Jak na bazalku, 10.7.2012
Dobrý den, pěstuju bazalku způsobem, že si ji na jaře zaseju a když začne být velká, tak si vždy odstřihnu mladé odnože, dám na pár dní do vody, zasadím a mám opět mladé rostliny, které můžu mít na okně v truhlíku. Nikde jsem nezaznamenal, že by to... celý příspěvek >
Prořezání stromků, 23.3.2012
Dobrý den, loni v květnu jsme zasadili na zahradě nějaké ovocné stromky (švestka, třešeň...) a dalších několik neovocných (vrba, jeřáb...). Měly by se už prořezávat? A pokud ano, je možné to udělat ještě teď, když už začínají rašit? Příp. jakým... celý příspěvek >
Žloutnutí jehličnanů, 4.1.2012
Jednou jsem ke konci léta určitě stříkal trávu bofixem. Mohl by být tady problém?
Žloutnutí jehličnanů, 2.1.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, potřebuju poradit se žloutnutím (možná reznutím) jehličnanů na naší zahradě. Zasazeny jsou na podzim roku 2010. Postupně se mi zdálo, že začínají některé trochu žloutnout a teď se to ještě ýrazněji zhoršilo. Poradíte mi prosím co to je... celý příspěvek >
Mulčovací kůra bez folie, 4.9.2011
Dobrý den, je možné položit na trávu mulčovací kůru jen tak bez ničeho (bez folie apod.) nebo to bude prorůstat? Děkuji
Bofix, 12.5.2011
Jak je to s dětmi? Je pro ně Bofix nebezpečný? V návodu o tom není ani slovo.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika