Příspěvky uživatele - 8.22

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačky od Mountfieldu, 6.7.2009
Nazdar všeci    ja mám TD 484 TR 6 roku   pánove je na ni 3 nuž a kromě řemenu na pojezd vše origo! seču 2x týdně asi po 2 hod tahem . Měl jsem na zkoušku alko a partnera ale obě jsou podstatně těžší a podle mě... celý příspěvek >
Mraveniste v travniku, 6.7.2009
Zdravím    tak na otázku jestli škodí nebo neškodí mravenci můžu jednoznačne odpovědě    škodí mě ve skleníku sežrali všechno a i rajčata která měla pruměr stonku víc jak 1 cm   ted už nevím co na ně prášek do... celý příspěvek >
Slimáci, 6.7.2009
Dobrý den na slimáky jedině feramol a sypat a sypat ničemu jinýmu neublíží
Jak na ně?, 6.7.2009
Tak jsem snad vyzkoušel všechno včetně formitoxu (jak na sucho tak jako zálivku) a nic žádnej učinek ještě mě připadá že jim to chutná. Poradí mě někdo jak na ně   na zahradě jsem bojoval se slimákama a můžu na plno říct že letos je asi 10x... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika