|
Příspěvky uživatele - 167.124
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Přesazení hosty, 7.9.2011 Moc děkuji za odpověď. Omlouvám se, že píšu až teď, ale nedostala jsem se dřív ik internetu. Zkusím ten Ferramol. Máme totiž kočku a také soused má psa a několik koček, které jsou u nás jako doma. Máte pravdu, mám také dvě menší hosty, ty samé... celý příspěvek > |  | Přesazení hosty, 1.9.2011 Díky za rady. Také mě napadlo, že ve stínu je slimáci budou žrát ještě víc. Máme jich na zahradě spoustu, hlavně ty hnědé, ale i "ulitáře" (tak jim říká manžel). Prosím, co jsou to ty modré gramulky? A kde je seženu? Já je sbírám do kyblíku, zasypu... celý příspěvek > |  |
|  | Kapradí, 1.9.2011 Moc děkuji za všechny odpovědi. Myslím, že to nechám až na jaro. Jinak bych byla docela ráda, kdyby se rozrostlo. Mám v zahradě takové stinné místo, které bych potřebovala zaplnit. |  | Řasa v jezírku teď na jaře, 16.6.2011 Dobrý večer, mám jezírko o objemu asi 8m3, filtraci s UV lampou 11w a čerpadlo 4000 l/hod. Na dně je řasa, která stoupá na hladinu a když jí chci sebrat síťkou, tak se rozplyne. Třeba po dešti je hladina čistá. Známý mi řekl, že UV lampa není slabá,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|