Příspěvky uživatele - 144.72

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nová vinička, 1.10.2011
Dobrý den.Předloni jsem také založil malou viničku a tak jako nezkušený začátečník projíždím zpětně témata, kde bych se nečemu přiučil.Už cca před dvěma měsíci jsem prosil o radu s hnojením, protože sazenice nerostly v důsledku zatravnění, což jsem... celý příspěvek >
Postřik révy, 9.9.2011
Děkuji za rady, jedná se o mladé sazenice bez hroznů, takže se budu řídit tím, že listy udržím co nejdéle v dobrém stavu až do prvních mrazíků.
Postřik révy, 9.9.2011
Dobrý den, prosím o radu kdy končí na vinici postřiky proti plísním.Je rozdíl dle odrůdy, nebo stavu a kondice révy?Děkuji.
Přihnojení mladých sazenic, 30.8.2011
Děkuji za rady.Paľo potvrdil moji úvahu, že tráva žrala sazenicím živiny.Hnojit budu dle Vašich rad, ještě jednou děkuji.
Přihnojení mladých sazenic, 29.8.2011
Dobrý den. V loňském roce jsem na jižním zatravněném svahu vysadil 100 ks sazenic vinné révy(4 řady po 25).Pozemek je ke konci téměř rovný, v těchto místech je 20 sazenic.Zde je patrné, že je půda hlubší a úrodnější než vrchní... celý příspěvek >
Zasazená réva zmrzla. Neraší, ale žije., 7.8.2011
Dobrý den.Na jaře jsem dosadil pár sazenic vína, které bohužel v květnu namrzly a drobné lístky opadaly.Od té doby bohužel neobrazily.Myslel jsem, že je po nich, ale při podrobném prozkoumání jsem zjistil, že na naroubované části jsou nějaké... celý příspěvek >
Opadávání listů na meruňce, 7.8.2011
Dobrý den.Poradil by někdo, proč už nyní začátkem srpna opadávají listy na meruňce?Listy jsou stále zelené a nejeví náznaky nějaké choroby.Její stáří je10 let, každoročně pravidelně prostříhávána a letošní letorosty až 1 metr.Děkuji za... celý příspěvek >
Prosím poraďte - nemoc nebo škůdce, 22.7.2010
Mnohokrát děkuji za odpověď, jsem vděčný za rady od Vás.Dle rady se pokusím opatrně vyjmout některou sazenici, zkontrolovat kořeny, dále pořídím pár snímků a připojím je.Co se týká ledku, tak ten jsem aplikoval dolu ke kmínkům v pevném stavu.Ještě... celý příspěvek >
Prosím poraďte - nemoc nebo škůdce, 21.7.2010
Děkuji za odpověď, ale zaléval jsem svědomitě, to by mě odešli všechny sazenice.Zapoměl jsem podotknout, že z 80% je zasaženo Rulandské šedé.
Prosím poraďte - nemoc nebo škůdce, 20.7.2010
Dobrý den.Můžete mi prosím poradit? Na jaře jsem vysadil pár hlav Pálavy a Rulandského šedého.Z počátku rostla réva slušně.Od vinaře, který mě sehnal révu jsem byl poučen jak ji zasadit a ošetřovat.Doporučil mě jako postřik Folpan, který jsem bohužel... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika