|
Příspěvky uživatele - 246.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak spojit dvě pvc trubky ve filtru, 10.7.2011 Zřejmě jste myslel "EPDM spojka" resp. EPDM mufna". Dejte do vyhledávače, najdete dodavatele, mají to bazenářské firmy. |  | Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 7.7.2011 Snímek před aplikací bakterií jste náhodou neudělal? Jinak dojem i z fotky je hodně dobrý |  |
|  | Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 6.7.2011 Na projasnění vody se doporučuje použít ozon (ve spojení s UV). Jinak co se týká použití bakterií, tak jak psal Jery, pokud ty bakterie nebudou mít kde žít, těžko budou moci odvádět svou práci (píšete o tl. filtraci Gardena, tam bude prostor... celý příspěvek > |  | Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 2.7.2011 Marně nad tím přemýšlím, proč dáváte do jezírka "cokoliv", pokud máte, jak píšete, čistou vodu. |  | Jezírkový vysavač - prosím poradte, 30.6.2011 Zkuste se podívat po Zender USS 3000. V polovině měsíce jej budu mít půjčený na odzkoušení od známého, pak můžu napsat zkušenosti. První dojmy byly zatím vynikající, táhne z velké hloubky a má i poměrně slušný výtlak, takže výškově... celý příspěvek > |  | Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 27.6.2011 Mám úplně nové (totální rekonstrukce) jezírko, kde jedna filtrační větev je cca 7m3 kačírku jako prostor pro aerobní i anaerobní bakterie (průtok přes tuto větev cca 15m3/hod). Protože se jedná sice o promytý, nicméně z neznámého původu kačírek, chci... celý příspěvek > |  | Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 25.6.2011 Jsem ve fázi, kdy budu jezírko startovat. Takže doporučujete aplikovat pouze bakterie (dávku bych dal 100g / m3), samozřejmě filtry pojedou trvale, UV lampu nebudu vůbec zapínat. Jak jsem již psal, vodu nasolím, což by mělo být + pro bakterie. Mám... celý příspěvek > |  | Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 25.6.2011 No co k tomu říci, máte to opravdu krásně čisté (na Koiphenu používají termín "gin clear water" ) Jestli toto je práce zmiňovaných bakterií, tak mám pocit, že jejich odbyt teď půjde nahoru. BTW jaká je původní barva folie, modrá nebo zelená? Možná... celý příspěvek > |  | Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 23.6.2011 A o to tady zřejmě celou dobu kráčí.
Spousta lidí investuje nemalé peníze za něco, co má být jaksi v souladu s přírodou a nakonec se ukáže, že se jedná o pěkný podvod. Připomíná mě to kauzu "BIO", kde vše co má tuto předponu je nám... celý příspěvek > |  | Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 21.6.2011 Z těch 18m3 může jít část do potoka a jenom část do filtru, pokud bude mít mechanickou předfiltraci, dokážu si představit 2x200 l sud naplněný něčím na způsob kaldnesu, vzduchované, pak by to s tím průtokem nemuselo být až tak dramatické. Ale hlavně,... celý příspěvek > |  |
|  | Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 21.6.2011 Jestli chápu Vaši pozn. pak jste měl citovaný výrobek někde pod mikroskopem a nenašli jste známky života (ani na úrovni bakterií )
Nevím, o jaké fyzické velikosti se v případě těchto bakterií jedná, možná by se na ně dalo někde mrknout. Vzpomínám... celý příspěvek > |  | Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 21.6.2011 2 Jery: poměrně zásadní dotaz, ve vašem případě se jedná o koupací jezírko, nebo okrasné s rybami a pokud s rybami, tak jaké a jak tu čirou vodu snášejí? |  | Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 20.6.2011 Bakterie stojí v dobrém obchodě 250,/kg
Myslím, že nejenom já bych byl vděčný už za nějaký konkrétní název. Buď toho výrobku, nebo toho "dobrého obchodu". Věřím, že bakterie např. do septiků, nebo žump budou +- stejně sušené, ale za 250,- Kč/kg jsem... celý příspěvek > |  | Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 20.6.2011 Tak pozor, správný název je Algae Away, kde algae je anglicky řasy, neboli "řasy pryč". Já tam žádný, ale opravdu žádný hliník nevidím.
Každopádně máte pravdu, že např. přípravek PAX 18 se ve velkém používá na snížení hodnot sinic a řas ve... celý příspěvek > |  | Filtrace, 15.5.2011 Objem filtru sotva 0,5 m3 na 70m3 včetně pstruhů, uvnitř molitany... Řekl bych, že na vaše jezírko to budou vyhozené peníze. Také mě rozesmál předchozí příspěvek, kde si někdo stěžuje na únavné vypírání molitanů a zároveň si chce koupit komerční... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|