Příspěvky uživatele - 173.118

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kde a jak zasadit fíkovník, 27.8.2011
Dobrý den, mám fíkovník 6let venku, ale ještě neměl žádný plod. Na zimu jsem ho zatím nikdy nepřikrývala, někdy omrzl, tak jsem ho ořezala skoro až u země a zase vyroste 1,5m a na šířku 2m.Může to být příčina, že nemá plody? Nebo to mám jen odrůdu k... celý příspěvek >
Sundavillea Red - pěstování, 14.10.2009
Pěstuji sundavilku třetím rokem a zatím je vše v pohodě.Rozdělila jsem ji na jaře rozříznutím na dvě rostliny a včera jsem se pokusila on několik řízků, tak uvidím co z nich bude.
Mučenka (Passiflora coerulea), 10.8.2009
Dobrý den - mučenku pěstuji víc jak 10 let zapuštěnou do země a na podzim vyrytou a ostříhanou v chladné, vzdušné místnosti. Při vyjmutí ze země a stříhání ji rozdělím nožem na dva díly a tím ji rozsadím a na jaře někoho obdaruju.Moje mučenka... celý příspěvek >
Oleandr - kdy prořezat?, 10.8.2009
Prosím o radu, kdy je nejlépe ořezat oleandr a kdy stříhat zbytky květů? Děkuji Olga
Sundavillea Red - pěstování, 4.8.2009
Prosím o radu, kdy je nejlépe řízkovat Sundavilii? Mám dvě červené druhý rok a ráda bych podělila přátele . Děkuji Olga
Medvědí česnek - využití, 6.5.2009
Já pěstuji medvědí česnek na zahradě v místech kde je skoro stále vlhko./pod stromem v rohu zahrady, za bečkou na vodu apod. Nejlépe ho uchovávám na zimu tak, že ho v době kdy ještě nekvete otrhám/ jen listy/, rozsekám a dám do formy na ledové kostky... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika