|
Ochrana proti okusu zvěří, 5.11.2012 No vidíte, já aplikoval hukinol cca 50 cm vysoko a divočáci zryli vše okolo kolíků.Je jim to úplně jedno. Prostě tam, kde jsou zvyklí na lidi a chodí hledat jejich odpadky to fungovat nebude. Máte štěstí. |
 |
Ochrana proti okusu zvěří, 5.11.2012 Dovolím si zareagovat na p.Vinšálka. Berte to jako osobní zkušenost z posledních let. Místní myslivci sice ve velkém používají tzv."pachový ohradník" hlavně na odrazení srnčí při přebíhání lesních úseků silnic, ovšem moje praxe je smutná.
Pachový... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zahradní traktor Husqvarna CTH 220 Twin, 21.10.2012 Ano, pro komunální použití asi většinou jo.U komunálních strojů jsou ale úplně jiné výhozové tunely a vůbec jsou ty stroje jinak dimenzované apod...
Na soukromou zahradu zbavenou nějakých šílených nástrah "spoluobčanů" jako např.lahve, kusy... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor Husqvarna CTH 220 Twin, 21.10.2012 Druhá část Vašeho popisu práce hydropřevodovek je pochopitelně dokonalá a už poněkolikáté opakovaná a pravdivá.
Že ale zrovna Vy napíšete o pouze drobných rozdílech v konstrukci jmenovaných druhů traktorů se divím. Je dobré potenciálním... celý příspěvek > |
 |
Kohout bez slepic, 30.9.2012 Pokud si kuna někde poblíž (nebo přímo u Vás) zvykne tak tam bude jako doma a klidně loví ve dne. Ten pes fungovat bude. |
 |
Kohout bez slepic, 30.9.2012 Tak ať Vám to tímto stylem dlouho vydrží, kuna totiž nemá nejmenší problém pozabíjet Vám slepice před den ve výběhu. |
 |
Jakou koupit sněhovou frézu, 24.9.2012 Pro 9.102 - z Vašeho výběru rozhodně Jonsered. |
 |
Jakou koupit sněhovou frézu, 24.9.2012 Loni jsem frézu taky skoro nepoužil, letos se třeba budeme všichni divit. Kdo ví. Kdo je připraven, není překvapen.To ale znamená mít stroj s motorem, kterému v dnešní době sajrajtu v palivech delší stání neuškodí. Přijdu, zatáhnu,startuju. Jistota... celý příspěvek > |
 |
Challenge AJ 92 - 16 HP vs. Expert 92.160 H, 20.9.2012 Jakou by to mělo v tomto konkrétním případě výhodu? |
 |
Houba na záhonu - jedlá?, 20.9.2012 Klouzek obecný je to bez jakékoliv diskuse, na barevné podání nelze hledět, vyskytuje se tu ve spoustě barevných mutací. Když se při jeho nálezu pořádně rozhlédnete zjistíte na rozdíl od pohledu do Wikipedie, že sice na písčitých půdách může být pod... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Dělají mi starost potkani, nebo co to je za potvory, 4.9.2012 No tak kuna se na vajíčko rozhodně nevykašle.Otázkou spíš je, jestli bude nejlepší vajíčko "vyfukovat" a pak plnit. Kuna je velice vychytralá a pokud ucítí z vajíčka člověka, tak si ho pak asi opravdu všímat nebude.Takže miniaturním otvorem (v... celý příspěvek > |
 |
Určení odrůdy staré slivoně 2, 18.8.2012 Nepamatuji si z dětství ty narezlé skvrny na povrchu ale jinak tipuji také Victorii. Vynikající "ovocíčko". |
 |
Hecht 927, levná jednoručka, 12.8.2012 Když už se to tu tak pěkně rozproudilo, náhodou se mi povedlo v jednom bau bau jít kolem palety s jednoručkami Hecht. I popadl jsem ji do ruky a jako vlastník jedné nejmenované značkové jednoručky (na rozdíl od velké spousty zdejších diskutérů ji... celý příspěvek > |
 |
Jednoosy malotraktor z Mounfieldu či Vari/Terra, 7.7.2012 Všechny polohy páky plynu u 4taktu ovládám a kulantně napíšu, že předchozí popis nebyl asi z mé strany dostatečně přesný. Asi nebudu ztrácet čas dalším rozborem startování na sytič a jeho delší ponechání v chodu při nižších teplotách, ale beru to... celý příspěvek > |
 |
Jednoosy malotraktor z Mounfieldu či Vari/Terra, 7.7.2012 Protože ovládání plynu u těchto motrorů je stejné jako u travních sekaček? Zkoušel jsem oboje, souhlasím s tím, že pokrok směrem od 2taktu ke 4taktům je jasný.Od roku 1984 provozuji 2takt a několik let jsem na všechny své převodovky zkoušel i 160 OHV... celý příspěvek > |
 |