Příspěvky uživatele - 140.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomáhá lunární kalendář?, 10.2.2013
Je to naprosto to samé, jen převedené do srozumitelné podoby. Lunární kalendář pracuje taká s elementy jako je plod, list, květ, kořen a stupající a ubývající energie atd. Dává to smysl, ale je na každém zda to přijme či nikoliv. 
Listy žloutnou a opadávají, 15.6.2012
Proč myslíte, že ledek vápenatý je nevhodný? Rád bych věděl čím hnojit broskve když je pH půdy lehce kyselé, děkuji.
Listy žloutnou a opadávají, 13.6.2012
Bude to asi chloroza listů-je tady o tom hodně viz hnojení broskvoně. Zkuste postříkat hnojivem na list a pak pohnojit. Doporučuje se síranem amonným. Já protože máme kyselou zkouším hnojit i ledkem vápenatým.
Obaleč východní a makadlovka broskvoňová, 10.6.2012
Tak jsem ještě dál pátral a proti obaleči první generace by se měl postřik aplikovat 4-8 května a doporučené je jen Karate a Decis. Dalším opatřením je hned odstraňovat napadené výhony.
Bilance 18.5 - mráz, 23.5.2012
Já sem zase sledoval nejaký slovensky pořad ohledně počasí a tam uz skoro 5 dní dopředu varovali, že v pátek ráno má přijít mráz. U nás na Moravě je to tak, že většinou předpověď platí pro Prahu a okolí, takže je rozumnější dívat se ba slovenskou... celý příspěvek >
Rivan, Burlat, Kaštánka, 22.5.2012
A hlavně u těchto skorých třešní je problém s kosama, sakra jak ti mě iritují :)  Především je to boj kdo bude první. Nejhorší je, že se kosáci vůbec nebojí, potvory jedny :)
Jakou atraktivní švestku pro děti, 23.2.2012
Respektují názory na geneticky upravené plodiny, ale rozhodně s nimi nesouhlasím. Je to něco nepřirozeného na co naše tělo a ani příroda není připravena, je to zásadní zásah do struktury živých organismů, které byly stvořeny pro nějaký účel a pokud... celý příspěvek >
Udírna, 8.2.2012
Pánové děkuji moc za pochvalu! Až se tady celý červenám :). Zdroj kouře-nechal sem si svařit takové malé topeniště, dám tam polena o délce cca 33cm a kouře není potřeba moc. Jen sem ještě zateplil kouřovod skelnou vatou. Udírnu vždy vytáhnu když... celý příspěvek >
Udírna, 7.2.2012 Obsahuje fotku
Tak tadleta je moje malá, dřevěná, ručně s láskou dělaná, dvouplášťová udírnička :). Mám ji na pomalé uzení slaniny na halušky, neboť taková se nikde nedá sehnat.
Latex nebo vápno, 10.10.2011
Někde sem četl, že je dobré do vápna, aby na kmenu drželo přimíchat trochu lepidla na tapety. Letos to poprvé vyzkouším, protože jinak z hladké kůry, je vápno po prvním dešti dole.
Přechod z klasického grilu Weber na plynový?, 25.8.2011
No sice nejsem pan Honza :), ale letos jsme absolvovali přechod z "dřevěného" Weberu na plynový. Q320 byla moc velká, tak jsme pořídili Q200. Grilujeme na něm celou sezonu a je to paráda. Chuť masa vynikající, navíc díky systému Weber dokonce prý i... celý příspěvek >
Čím ošetřujete dřevěnou terasu?, 15.8.2011
Na masarandubu používáme Osmo, je celkem fajn, ale dost drahé a musí se natírat 2x za sezonu (na jaře a před zimou) jinak se vymývá. Možná to příští rok zkusíme natřít zkušebně tenkovrstvou lazurou tak uvidíme.
Šarka švestek, 8.8.2011
Myslím, že metlovitý růst není způsobený šarkou, ale nějakým roztočem (hálčivec višňový). Měl jsem jej letos na Wazonově taky a úřadoval pořádně.
Povadlá broskvoň po výsadbě, 28.5.2011
Měl sem podobný problém, tak jsem skoro celou broskev zabalil do zelené lehké geotextilky, aby stínila slunci. Broskvička se pěkně probrala, neraší ze všech pupenů ale celkem to jde. Předevčírem sem ji rozbalil a vypadá dobře.
Projekt závlahy, 24.5.2011 Obsahuje fotku
Jde, všechno sem si dělal svépomocí a to jsem o tom vůbec nic nevěděl (je to celkem jednoduché, jen je potřeba si objednat správné díly). Dnes jsem rozjížděl závlahu po zimě a všechno chodí zatím bez problémů.
Další diskuze:  1,  2  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika