Příspěvky uživatele - 189.152

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačka Hecht, 25.8.2011
A jinak 2x rychlejší jsem nemyslel otáčky ale co je za mnou vidět za práci.a to je i o váze nářadí, spotřebě oleje, benzinu (doplńování) u sekačky rychlost pojezdu(u alka variabilní) atd.
Sekačka Hecht, 25.8.2011
Nechci s nikým polemizovat ohledně výkonu a otáček ale jen jsem měl možnost sekat a řezat s něčím jiným (značka) a rozdíl je velikej.Šlo me jen o to aby lidi nevěřili všemu co se píše-viz pracuju jako dělník v lese a používám pilu hecht.Chtěl bych... celý příspěvek >
Sekačka Hecht, 23.8.2011
Mám taky sekačku hecht, předešlý typ 547 sw a vlastním i pilu od hechta a dneska lituji že jsem si nepřiplatil za něco lepšího.Se sekačkou od začátku problémy s pojezdem, musel jsem pořídit již 3 řemen, vydrží jednu sezonu, začne klouzat a již nejde... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika