Příspěvky uživatele - 214.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rotační nebo bubnová?, 26.8.2011
Já jsem právě po prohlídnutí internetu přemýšlela jestli Dakr Tekton(základní model) a nebo Vari Líza (s motorem Honda). Oboje má prodejce i servis skoro stejně blízko, akorát Vari má blíž autorizovanou prodejnu. Takže asi je lepší ta od Vari?
Rotační nebo bubnová?, 26.8.2011
Manžel se nekoná, na to jsem snad ještě trochu mladá, ale přece mi přijde, že mám víc energie než rodiče 50+, takže seču já, protože ten "úžasný a super výkoný" křoviňák kdysi (10 let) pořídil děda. Ale asi fakt přemluvim rodiče a bude se... celý příspěvek >
Rotační nebo bubnová?, 25.8.2011
tak ten terén je svažitý tak nějak opravdu hodně mírně, prostě to neni úplná placka, asi 1-2 stupně většinou, až na nějaké malé vyjímky. To vlákno už jsem asi četla, ale tam pán hledal sekačku opravdu do kopců, což já nepotřebuju. Mě na té bubnové... celý příspěvek >
Rotační nebo bubnová?, 25.8.2011
Dobrý den, potřebovala bych takovou předběžnou radu. Mám pozemek asi 900-1000 m2 , mírně svažitý, místy nerovnost(možno vyrovnat), členitý (část je sad). Až do letošního léla jsem sekala křovinořezem, který jsme ale vzhledem k některým okolnostem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika