Příspěvky uživatele - 102.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Má to cenu opravovat?, 26.7.2011
Sekačkám nerozumím, ale u všech, co jsem měl odešlo všechno možné (šasi, kolečka, pojezd, startování...), jen motor pokaždé vydržel. Neumím si představit, že by stroj byl za 20 let (úctyhodné) v pořádku a jen vyběhaný motor. Osobně bych sekačce... celý příspěvek >
Vlaška končí, 26.7.2011
Vlaška je, podle mě, mrtvá odrůda. Smysl měla kdysi,  kdy představovala švestku s největšími plody jako stolní ovoce. Navíc se chuťově vyrovnala domácí. Potud její dobré vlastnosti, ve všech ostatních (plodnost, nároky na teplo, ciltlivost k... celý příspěvek >
Zavaření pálivých papriček, 26.7.2011
 Petóza byl staší název želírovacího přípravku, konzervant se jmenoval Petol. Dnes už se prodávají pod jinými názvy. Nicméně bych konzervant nepřidával, neboť v Deku je konzervant již přítomen. Ani ten však nezabrání postupnému žluknutí oleje... celý příspěvek >
Kidd´s orange, 26.7.2011
Taky nedám na "Kida " dopustit Cením si jeho dobrých vlastností - pěkný vzhled, dlouhá doba konzumní zralosti, velmi dobrá chuť. Odpustím jí i nectnosti - jen průměrná plodnost, při větší násadě menší plody, méně šťavnaté a sem tam... celý příspěvek >
Létající škůdce, 26.7.2011
Až na výjimky (střevlík) všichni brouci létají. Pokud je brouk celooranžový a bez pruhů, tak to musí být jiný druh. Údaj, že létá a kukuřice se vyvrací mlůže být jen stěží  určující.
Co s touto broskvoní?, 24.7.2011
Kouknout se do knížky nebo do vyhledavače na netu, jak se řežou broskvoně. Nebo to vzdát.
Douzeni koupeneho uzeneho, 23.7.2011
Klávesnice snese všechno. Pokud se někdo rozplyne nad koupeným uzeným masem, následně douzeným doma a bude je považovat za lepší než řádně nasolené, naložené a uzené podle staletí osvědených postupů, pak jej těžko budu považovat za specialistu, jehož... celý příspěvek >
Tohle počasí kazí veškerou degustaci, 22.7.2011
Myslím si, že kdyby bylo teplo a slunečno, tak větší přísun vody chuti broskví neublíží. Naopak kladně ovlivní jejich velikost. Sady kolem mušovských jezer, jak si vzpomínám,  se zavlažovaly i nedlouho před sklizní.   S tou 50. rovnoběžkou... celý příspěvek >
Delicious červený, 22.7.2011
Co třeba Kids. Orange red? Taky Redgold, ale ten jsem ani neviděl.
Delicious červený, 22.7.2011
Pěstoval jsem před lety Red Delicious, Starking D., Starkrimson a Red spur Delicious. Patrné byly rozdíly ve vybarvení slupky a v růstu, v chuti jsem žádné nepoznal.  Jak píše Palo, plodnost u prvních dvou (klasický Red a Starking) nebyla příliš... celý příspěvek >
Jaká to je odrůda, 22.7.2011
Ialomita je spíš novější odrůda, muálo rozšířená. Velké růžovofialové oválné plody velikosti a tvaru až slepičích vajec má Viktorie. Odrůda bývala poměrně rozšířená. Zraje ale později.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika