Příspěvky uživatele - 48.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
tropický ořech, 4.12.2008
To jsem rád, že by se tyto ořechy mohly pěstovat i v našich podmínkách.Již mám na zahradě malinký černý ořech velikost cca 10 cm, je to dvouletý stromek.Mám 3 naklíčené ořechy, již týden jsou puklé, ale nic nedělají.Na jaře ořechy vysadím ven a... celý příspěvek >
Rostliny v ložnici, 2.12.2008
Já mám v ložnici už 80 pokojovek od sukulentů po vzrostlejší exempláře a nemohu si stěžovat.Bydlím v paneláku a od té doby, co jsem si začal pořizovat květiny do pokoje, vzrostla vzdušná vlhkost podle vlhkoměru z 40% na 60-70%,únava žádná a pohádkově... celý příspěvek >
Potlačení plevele Kakost luční, 1.12.2008
Já to vidím asi takhle-trávník nedokáže prorůst vrstvou posekané trávy, zato kakost ji proroste jako nic, a takto se trávník zahubí, mám s tím osobní zkušenosti na jednom kousku, kde jsem zapoměl shrabat posekanou trávu.Láďa.
tropický ořech, 30.11.2008
Projel jsem si internet s pomocí vyhledávače a co článek, to jiné informace, jediné,co jsem se dozvěděl z internetu ze všech článků, tak je výška 25-40 m a původ Amerika, každý článek ale píše o jiné části.Dočetl jsem se, že se ěstuje v Mexiku, pak v... celý příspěvek >
Můžu ještě sadit?, 28.11.2008
Já bych to vysázel, vždyť česnek paličák se také sází na podzim.Láďa.
Pěstování strelície, 28.11.2008
Škola se streliciemi je na odloučeném pracovišti SOŠ, SOU A OU Praha 9 Učňovská 1,je to botanická zahrada, ul Pod Táborem, popisné číslo nevim.Láďa.
tropický ořech, 28.11.2008 Obsahuje fotku
Koupil jsem si půl kg těchto ořechů, chuť je téměř skoro stejná jako ořech vlašský, jen trochu jemnější.Vnitřek jádra vypadá úplně jako vlašký, z toho jsem usoudil, že se jedná nejspíše o tropický ořešák.Kg těchto ořechů stojí 250 Kč.Nechal jsem na... celý příspěvek >
Co s pyramidálními topoly - kácet, ořezat nebo nechat? , 28.11.2008
Mám též stejný názor, skácet všechny.Prosychání bude pokračovat a ze stromů začnou padat suché větve, pokud už nepadají, při větru se může strom zlomit.Učitelka na sadovnictví říkala, že tyto stromy vydrží na stanovišti 30 let a pak je nutné kvůli... celý příspěvek >
Prosím o název této rostliny, 26.11.2008
Mě Podocarpus macrophyllus připadá podle Google spíše jako oleandr než jako tato vyfocená rostlina.
Tropicke rostliny ze semen, 26.11.2008
Já jsem viděl prodávat semena strelitzie, takže ta by měla jít.Ostatní druhy netuším.Láďa.
Prosím o název této rostliny, 25.11.2008
Já, když jsem si kupoval tuto rostlinu, tak mi trvdili, že to je juka sloní noha.A dracena to není určitě, to vim na 100%
Prosím o název této rostliny, 25.11.2008
Podle mne je to nějaká Yuca, nejspíše yuka sloní noha.
Je to pepřovník?, 25.11.2008
Pepřinec jsem si koupil ve školním krámku u nás na škole a to tam moc velký výběr nemáme, před rokem stála 35 kaček.Delší dobu jsem ji v krámku neviděl.Ale určitě ho budou mít v nějakém zahradnictví nebo obchodu s květinami, je to celkem častá a... celý příspěvek >
Řízkování břízy, 25.11.2008
Já to vydím jedině napřesazení stromu, řízky se nejpravděpodobněji neujmou.Pokud neni bříza již vzrostlá, mělo by to jít.Láďa
Název pokojové kytičky, 23.11.2008
Pokud neopadává přez zimu při pokojové teplotě, určitě to Plectranthus není, já jsem ho měl a asi v půlce listopadu začal opadávat.Je to opravdu nejpíše ta druhá rostlina.Láďa.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika