|
Příspěvky uživatele - 48.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
tropický ořech, 4.12.2008 To jsem rád, že by se tyto ořechy mohly pěstovat i v našich podmínkách.Již mám na zahradě malinký černý ořech velikost cca 10 cm, je to dvouletý stromek.Mám 3 naklíčené ořechy, již týden jsou puklé, ale nic nedělají.Na jaře ořechy vysadím ven a... celý příspěvek > |  | Rostliny v ložnici, 2.12.2008 Já mám v ložnici už 80 pokojovek od sukulentů po vzrostlejší exempláře a nemohu si stěžovat.Bydlím v paneláku a od té doby, co jsem si začal pořizovat květiny do pokoje, vzrostla vzdušná vlhkost podle vlhkoměru z 40% na 60-70%,únava žádná a pohádkově... celý příspěvek > |  |
|  | Potlačení plevele Kakost luční, 1.12.2008 Já to vidím asi takhle-trávník nedokáže prorůst vrstvou posekané trávy, zato kakost ji proroste jako nic, a takto se trávník zahubí, mám s tím osobní zkušenosti na jednom kousku, kde jsem zapoměl shrabat posekanou trávu.Láďa. |  | tropický ořech, 30.11.2008 Projel jsem si internet s pomocí vyhledávače a co článek, to jiné informace, jediné,co jsem se dozvěděl z internetu ze všech článků, tak je výška 25-40 m a původ Amerika, každý článek ale píše o jiné části.Dočetl jsem se, že se ěstuje v Mexiku, pak v... celý příspěvek > |  | Můžu ještě sadit?, 28.11.2008 Já bych to vysázel, vždyť česnek paličák se také sází na podzim.Láďa. |  | Pěstování strelície, 28.11.2008 Škola se streliciemi je na odloučeném pracovišti SOŠ, SOU A OU Praha 9 Učňovská 1,je to botanická zahrada, ul Pod Táborem, popisné číslo nevim.Láďa. |  | tropický ořech, 28.11.2008  Koupil jsem si půl kg těchto ořechů, chuť je téměř skoro stejná jako ořech vlašský, jen trochu jemnější.Vnitřek jádra vypadá úplně jako vlašký, z toho jsem usoudil, že se jedná nejspíše o tropický ořešák.Kg těchto ořechů stojí 250 Kč.Nechal jsem na... celý příspěvek > |  | Co s pyramidálními topoly - kácet, ořezat nebo nechat? , 28.11.2008 Mám též stejný názor, skácet všechny.Prosychání bude pokračovat a ze stromů začnou padat suché větve, pokud už nepadají, při větru se může strom zlomit.Učitelka na sadovnictví říkala, že tyto stromy vydrží na stanovišti 30 let a pak je nutné kvůli... celý příspěvek > |  | Prosím o název této rostliny, 26.11.2008 Mě Podocarpus macrophyllus připadá podle Google spíše jako oleandr než jako tato vyfocená rostlina. |  | Tropicke rostliny ze semen, 26.11.2008 Já jsem viděl prodávat semena strelitzie, takže ta by měla jít.Ostatní druhy netuším.Láďa. |  |
|  | Prosím o název této rostliny, 25.11.2008 Já, když jsem si kupoval tuto rostlinu, tak mi trvdili, že to je juka sloní noha.A dracena to není určitě, to vim na 100% |  | Prosím o název této rostliny, 25.11.2008 Podle mne je to nějaká Yuca, nejspíše yuka sloní noha. |  | Je to pepřovník?, 25.11.2008 Pepřinec jsem si koupil ve školním krámku u nás na škole a to tam moc velký výběr nemáme, před rokem stála 35 kaček.Delší dobu jsem ji v krámku neviděl.Ale určitě ho budou mít v nějakém zahradnictví nebo obchodu s květinami, je to celkem častá a... celý příspěvek > |  | Řízkování břízy, 25.11.2008 Já to vydím jedině napřesazení stromu, řízky se nejpravděpodobněji neujmou.Pokud neni bříza již vzrostlá, mělo by to jít.Láďa |  | Název pokojové kytičky, 23.11.2008 Pokud neopadává přez zimu při pokojové teplotě, určitě to Plectranthus není, já jsem ho měl a asi v půlce listopadu začal opadávat.Je to opravdu nejpíše ta druhá rostlina.Láďa. |  |
 |
|
|
|