Příspěvky uživatele - 48.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahradní sprcha, 22.3.2009
My máme zahradní sprchu napojenou na boiler, pod kterým se topí.Pokud je v létě horko a celý den pálí slunce, máme menší sud, který ráno prázdný umístíme do výšky 2 m, naplníme vodou podle předpokládané spotřeby a obvykle po poledni je voda přijemně... celý příspěvek >
Cestička z nádražních pražců, 22.3.2009
My na školní praxi máme udělanou cestu také ze železničních pražců a dokonce i zídky.Je pravda, že pražce za mokra kloužou.Pokud se jedná o příjezdovou cestu, je možno použít vyřazených betonových pražců, při pokladu je umístit otvory na šrouby... celý příspěvek >
Zkušenosti s el. sekačkou "Brill hattrick 36 EH", 7.2.2009
Dobrý den, nemáte někdo prosím zkušenosti se sekačkou Brill hattrick 36 EH a nebo nedoporučil by mě někdo podobnou? Strašně se mě zamlouvá funkce "3 v 1" (sečení, sbírání, provzdušňování) + při dokoupení příslušenství i mulčování. Mám... celý příspěvek >
Okrasné kačeny na zahradě, 20.1.2009
Obávám se, že na malém jezírku to nebude možné, protože kačeny na zimu odlétají pryč zimovat jinam, patrně by se přidali k ostatním.Dále kačeny mají rády bujný porost u vody, jpokud se jedná o divoké, které jsou svým zbarvením atraktivnější, ale... celý příspěvek >
likvidace škumpy, 20.1.2009
Na jaře bych to nestříkal, protože to nemá moc cenu, míza jde od kořenů do listů.Účelnější bych to viděl na konci léta, kdy se míza vrací do kořenů a bere s sebou i herbicidy.Láďa.
Jakou hobby motorovou pilu bych měl koupit?, 20.1.2009
Prosím o radu, kterou z těchto "hobby" pil si pořídit na běžnou údržbu kolem domu a příležitostní zpracování nějakého dřeva: PARTNER P422,HQ 137e, STIHL MS180,Homelite HCS 4041CA, JONSERED CS 2138,DOLMAR PS 45/35.Nemám žádné zkušenosti s... celý příspěvek >
co nejrychlejší porost, 14.1.2009
Ještě bych chtěl dodat, že dřeviny ve stínu pod stromy rostou mnohem pomaleji než na slunci, takže počítejte cca 5 - 10 let, než se porost zapojí tak, aby tam nebylo vidět.Láďa.
co nejrychlejší porost, 13.1.2009
Já bych zkusil nějaké rychlerostoucí jehličnaté dřeviny, ty na pár let pomohou, ale ve stínu se potahnou ke světlu a za pár let zespoda budou vyholovat a bude tam zase vidět.Jelikož je to ve stínu a je to prokořeněné vzrostlými stromy, to také... celý příspěvek >
Je třeba odstranit plody přísavníku?, 13.1.2009
Plody přísavníku tříprstého nepředstavují nebezpečí samovýsevu, protoře se musí roubovat, nemá dostatečně mrazuvzdorný kořenový systém, horší to je s přísavníkem pětiprstým, ten se množí jako ďas a ještě ho roznáší ptáci, za pár let je všude.Láďa.
název rostliny, 13.1.2009
Já bych tipoval, že je to Ficus benediktii, ale nejsem si jist, chtělo by to větší obrázek, z takovéhle minifotky to lze špatně poznat.Láďa.
Troška matematiky - průtoky atd, 27.12.2008
Já jsem si na zahradě vytvořil,,spádové čerpadlo",abych nezaléval studenou vodou a aby při vypouštění vody z jezírka voda nevtékala zbytečně bez užitku pryč, ale aby byla využita k zálivce.Mám malý sud položený na velkém sudu, horní část malého... celý příspěvek >
živý plot v 1000m.n.m, 18.12.2008
U jalovců se rozklesávání vahou sněhu dá zabránit svázáním, samozřejmě pokud jalovců není obrovské množství.Láďa.
rostliny kolem studny, 18.12.2008
Kolem studny bych určitě nevysazoval stromy-kořeny mohou porušit stěnu studny.Docela dobře vodu čistí orobinec známý také jako,,doutníky"u vody a normální rákosí, co roste u řek a rybníků.Orobinec musí mít kořeny ve vodě, obyčejné rákosí musí... celý příspěvek >
skudce na pokojove rostline, 9.12.2008
Bude to nejspíše houbová choroba.Pro lepší identifikace patogenu a následné léčení by bylo nejlepší přiložit fotografii rostliny(pro vložení fotky nutné zaregistrování zde na Zahradě.cz).Láďa.
škůdci na kaktusu, 4.12.2008
Mění pryšec barvu na celé nadzemní části??Není to jen to, že se již tvoří borka??
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika