|
Příspěvky uživatele - 32.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Melounoviště 2011, 22.8.2011 a jak to vypada s temi co rostou venku? |  | Moření cibulí mečíků, 21.8.2011 jinaktem pacibulkam se rika brut nebo take korále a jak se zde pise, ze se maji sklizet koncem zari tak to je jedine dobre, pozdeji se sklizi jen ony rostliny co byly vysety z brutu |  |
|  | Melounoviště 2011, 21.8.2011 no je to radost pohledet, kolik bylo zjara vubec melounovych sazenic?! :) |  | Chilli papričky - pěstování v květníku, 21.8.2011 tak jsem si chtel pochutnat a spis me chut zarazila..vydlabal jsem odrudu Koral, naplnil kozim syrem s bylinkami a dal do oleje, po 7-10dnech ochutnal - papricky jsou stale tuhé, jak docili v obchodech, ze ty plnene papricky syrem maji mekke? to se... celý příspěvek > |  | Nejchutnější rajčata, 18.8.2011 diky Mirku, jiz jsem je vylouskal - no docela fuska to vsechno oznacit :) |  | Nejchutnější rajčata, 18.8.2011 ja si odeberu semena z obyc.odrud, ne F1, jinak se to dava pry do vody a na slunce nakvasit, bude to tak spravne? |  | Melounoviště 2011, 18.8.2011 teda Mirku, neda mi to a strhl jste me s sebou :D pristi rok si nakoupim take vice odrud - no tohle tema by se melo zakazat |  | Nejchutnější rajčata, 18.8.2011 Bejbino ma uzasne vijany, ale ta chut - k te mam tedy vyhrady
Mirku, vy to asi budete vedet a znat: cetl jsem, ze rajske jsou samosprasne, mate to jiz vyzkouseno? - samozrejme, ze z F1 to brat nebudu, ale zajimalo by me jake jsou s presevem... celý příspěvek > |  | Lilkoviště, 17.8.2011 tak se zda, ze lilky zdarne prekonaly to nechutne pocasi minuleho tydne a plody se opet zvetsuji, ve skleniku rostly neustale, ale venku se sekly, hned nabiraji jak sumo :) |  | Nejranější rajčata?, 17.8.2011 Mirku, jake cherry tyckove rajce je dle Vas tim nejlepsim, ja mam ke kazdemu vyhrady Pollicino - praska, Black Cherry - nic moc chut, Spencer, Bejbino tuhá, proste nejak si clovek nemuze vybrat |  |
|  | Melounoviště 2011, 17.8.2011 pekne Mirku, na zahrade Vam melouny odumrely?
jinak to poskozeni od ptaku je mozne..z kraje sezony jakmile lilky udelaly plody tak se do nic pustily straky a vypada to docela podobne... |  | Nejranější rajčata?, 17.8.2011 a jak jste na tom Mirku s plisni? vcera jsem vse prosel a zhodnotil plodnost, praskavost, nachylnost na plisen.. |  | Tomatillo - Physallis - Mochyně, 15.8.2011 Chtěl jsem se zeptat, zda v rámci druhu Physallis - mochyně muze dojit k hybridizaci potomstva nebo ne, rad bych sebra semena z jedne mochyne, avsak kousek vedle roste take mochyne, ale jineho druhu, dekuji za radu! |  | Melounoviště 2011, 14.8.2011 tak jsem se vcera odhodlal a sklidil mensi plod te turecke odrudy C.S., byl zraly a moc dobry, 4,6kg, tak jsem zvedav kolik bude mit ten obr vedle :) |  | Nejchutnější rajčata, 14.8.2011 jo..Mirku, cernocerne jsou skutecne choulostive na praskani i u me, takze bude probirka..Pollicino letos tak nepraska jako loni, rostliny jiz maji 2,5m a jiz je zastipnu-na to, ze se zalily jen 2x po vysadbe se docela divim, jinak z klas.velikosti mi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|