Příspěvky uživatele - 14.71

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc malin, 7.9.2010
Mám stejný problém ale na remontantním maliníku který stejně na podzim sestřihnu až k zemi. Eliminuju tím tu chorubu dostatečně? nebo bych měl taky postřikovat?
Sloupovitý ostružiník Navaho, 7.9.2010
Ostružiník Navaho mám teprv 1 rok. Sázel jsem ho na podzim a z jara vyhnal jeden šlahoun, který má ted neco málo přes 2 m a stále roste. Ze spoda už mi taky začíná vyhánět do šířky takže počítám že příští rok toho bude mnohem víc. Na internetu jsem... celý příspěvek >
Jakou ostružinu a malinu?, 7.9.2010
Určitě brát beztrnné ostružiny, to že chutnaji hůř je nesmysl. Do takové nadmořské výšky rohodně nebrat odrůdu Thornfree nebo bude vymrzat. Sem bych doporučil spíš odrůdu Loch Ness s tím že jí na zimu něčím budete přikrívat, mulčem apod. A u malin... celý příspěvek >
Rubín x Vanda = Goldstar nebo Topaz?, 6.9.2010
Na internetu a v různých katolozích vidím jak u odrůdy Goldstar tak u odrůdy Topaz napsáno že vznikly křížením Rubín x Vanda. Tak to přeci neni možný abych dostal dvě odlišné odrůdy...
Jablon granny smith, 29.8.2010
Vše už tady bylo v podstatě napsáno ale myslím si ža na jihu moravy, dyjskosvratecký úval apod. by mohla dozrávat, do jiných částí čr moc nedoporučuju.
Stáleplodící jahodníky, 30.7.2010
Frigo sadba je u starklu i na podzim.
Jahodník Kimberly, 14.7.2010
Koupil jste si někdo na jaře od starkla jahodník Kimberly? A jaké jsou vaše skušenosti s touto odrůdou?
Stáleplodící jahodníky, 13.6.2010
Pěstuji odrůdu Ostara a Hummi-gento, plody jsou středně velké. Ostara má velké výnosy i dobrou sladkou, aromatickou chuť. Je středně vzrůstná. Hummi gento má výnosy menší než ostara. Jahodník není moc vzrůstný, proto se dá sázet s menším sponem než... celý příspěvek >
Kamčatská borůvka, 13.6.2010
Koupil jsem si odrůdu modrý triumf a borůvky jsou kyselé. Myslel jsem že nejsou dost zralé tak jsem je nechal ještě týden a jsou stále kyselé.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika