|
Příspěvky uživatele - 100.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zmrzle jahody, 4.5.2011 Dobrý den potřeboval bych poradit,
Po včerejší sněhové nadílce a mrazivem ránu jsem prošel zahrádku a zjistil jsem že krasně nakvetle jahody mají kvety černé. Pravděpodobně spálene. Ma někdo zkušenost co dělat? Vyraší znovu nebo letos jsme bez... celý příspěvek > |  | Pínie - lze pěstovat v našich klim. podmínkách?, 15.1.2011 Tak já mám zkušenosti s pínií velmi dobré. Vypěstoval jsem tři a to pokaždé tak, že jsem je nechal předklíčit na mokré vatě do úplného oddělení od "skořápky" a pak následně do hlíny. Ani nevím, co to byla za hlínu, ale dařilo se jim. Dvě... celý příspěvek > |  |
|  | Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 31.10.2010 Letos jsem si koupil Florínu, jsem rád, že jsem tyto fotky viděl. Včera jsem přivezl 4 ks sloupcových jabloní od Chovance, tak uvidíme. Má s nimi někdo již zkušenosti? |  | Azalka - nemoc, škůdce?, 3.7.2010  Dobrý den, toto se nám objevilo na japonské azalce, nevíte, co to je a jestli to rostlině škodí? případně jak odstranit? Jinak vypadá rostlina zcela zdravě. děkuji |  | Nedostatečné otáčky bubnové sekačky Perla, 6.6.2010 Dobrý den, mám bubnovou sekačku Perla a při sečení trávy se pomalu otáčí a nebere trávu, trávy pléhává, Všimla jsem si, že mezi kotouči je namotaný nějaký tvrdší stonek trávy, který nelze vytáhnout.Jak se tam lze mezi kotouče dostat.Může to být... celý příspěvek > |  | Kana/dosna, 27.11.2009 Dobrý den, možná to bude hloupá otázka, ale řesto ji položím.Hlízy mám suché, očištěné,ale rašelinu, kterou jsem přivela z obchodu je mokrá.Mám ji nechat proschnout než do ní kany dám a nebo to nevadí?Děkuji.Kozel zahradník |  | Co je za odrůdu?, 4.10.2009 Jabloň 1 je téměř na 100% Rubín. |  | Jak vylovit karasy, 26.9.2009 Zdravím, už jsem se sice ptal v jiném tématu, ale tady koukám je to o rybách.Kde v okolí Opavy bych mohl koupit nějaké méně náročné rybky, třeba obyčejné karasy nebo jiné druhy které snesou horší kvalitu vody než se mi podaří vychytat... celý příspěvek > |  | Zahradní koupací jezírko svépomocí, 25.9.2009 No jo ale co poradíte aby se ty kačeny na takovém jezírku daly chovat?Mám zatím jen pár malých zkušeností, a vím jedno že kačena dá vodě zabrat fest, proti ní jsou všechny ryby, koi nevyjímaje jen akvarijní rybičky.Ale přes to je to nádherný pohled... celý příspěvek > |  | Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 9.9.2009 Topas a Rubín mám, Topas má prvních 6 jablíček, krásné bez poškození i když Šampion - no hrůza § strupovitost, padají jak hrom. Blaník u nás asi neseženu, zkusím to. Jinak asi zvítězí Goldstar a Rubinola. |  |
|  | Jaká podnož na Rubinolu, 9.9.2009 No právě, rozhodoval jsem se mezi Rubinolou a Goldstarem, ten se mi líbí taky. Asi koupím oba a je to. Máte s nímk dobré zkušenosti? |  | Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 6.9.2009 Takže, shrnuto, podtrženo - pro mne ve výšce 400 m z této diskuze vyšel vítězně Goldstar, poté bych chtěl zkusit Karmínu, mám Šampion, Topaz a Rubín, likvidoval jsem GD, Spartan, King Orange - strupovitost. Letos zase ˇŠampion. hrůza, padá, hnije,... celý příspěvek > |  | Jaká podnož na Rubinolu, 5.9.2009 Prosím i ostatní pěstitele o názory, tento mi trochu zatrhl "tipec". A jakou tedy odrůdu, zimní, resistentní by jste nasadil. Topas již mám,. |  | Vhodná jabloň, 26.8.2009 Mohu tomu rozumět tak, že u A2 je větší koruna, tím pádem poněkud náročná sklizeň, hlavně pro starší, musí se více řezat, ale naopak má více plodů? |  | Vhodná jabloň, 26.8.2009 Proč je lepší podnož na Rubinolu A2 než MM106? |  |
 |
|
|
|