Příspěvky uživatele - 9.65

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnojůvka z kopřiv, 28.8.2007
Vyráběla sem si hnojůvku z kopřiv a příde mi, že se nemocně vypadající keříky trochu vylepšily. V knize píšou, že na výrobu nejsou vhodné již vykvetlé-plodícící kopřivy. V okolí mám ale nyní k dispozici jen ty rozkvetlé. Má smysl vyrábět hnojůvku z... celý příspěvek >
Jak vysokou trávu zvládne vřetenová sekačka?, 23.8.2007
Děkuji za rady. Vřeteno jak vidím nebude pro nás. Bohužel sme ho včera koupili. Naštěsí jen ALKo za 1600. Takže zatím budeme trávníčky sjíždět křoviňákem a začištovat vřetenem. Zahradu máme ve fázi vývoje, takže zatím nejsme schopni... celý příspěvek >
Náhrada trávníku, 22.8.2007
Mám 2 keříky barvínku obsypaný mulčem. Není to ale ten obyč, ale panašovanej a má taky větší listy. Nevím co je to za odrůdu. Mám to vedle domu na JV spíš na V. Celé dopoledne je to na slunci pak ve stínu ale nezastíněné zezhora. Rozrůstá se to jak... celý příspěvek >
Jak vysokou trávu zvládne vřetenová sekačka?, 22.8.2007
No ono je to tak, že klasický trávník budu mít jen malý max 30m. Zbytek bude louka. Ta se bude sekat jen párkrát ročně, na to by zatím stačil křoviňák. Přemýšlela sem, že nyní bych koupila jen to vřeteno a rotačku nejdřív za rok dva podle toho,... celý příspěvek >
Náhrada trávníku, 22.8.2007
Si nemyslím, že to s tím pletím bude tak horký. Tráva se stejně musí sekat každej tejden a když bude hlína zakrytá barvínkem, tak se plevelu moc dařit nebude. Mám barvínek tak rok na kousku a zamulčovanej dřevěnou drtí a s plevelem je to ok, akorát... celý příspěvek >
Náhrada trávníku - květinová louka, 22.8.2007
Jo jo, to sem taky udělala - taky od nich. Klasickej trávník minimální před terasou zhruba 30m, kolem nějaký záhony a zbytek louka. Nedávno sem vysejvala, doufám, že to nespláchla průtrž mračen. Blbý je, že nejdřív roste plevel, takže nepoznám,... celý příspěvek >
Jak vysokou trávu zvládne vřetenová sekačka?, 22.8.2007
Zakládáme nový trávník a uvažuju o koupi vřetenové sekačky, abych ho na začátku sekala co nejšetrněji. Budu mít ale možnost sekat jen o víkendech. Zde na diskuzi jsem četla, příspěvek tuším p. Ulčíka, že vřetenovou sekačku používá, ale seká 3x... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika