Příspěvky uživatele - 162.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Koupit křovinořez OleoMac 746T nebo 753T?, 13.1.2013
Ten Solo se mi také velmi zamlouval, montují to prý Němci, Oleomac Italové, ale to je asi jedno, určitě oba stroje jsou OK.Solo mělo dekompresní ventil a asi vychytanější tlumení vibrací, ale ta 753 mi přišla nejbytelnější-no, čas to ukáže.
Koupit křovinořez OleoMac 746T nebo 753T?, 10.1.2013
Tak jsem podlehl též šílenství a koupil u MF Oleomac 753T za 7000Kč, akci začli včera, zatím jsem ho pouzen sestavil.Mají též solo 142 BS za podobnou cenu. Honza
Fíkovník, 26.7.2012
Děkuji za odpověd.Také mám již docela dost No name fíkovníků z porůznu po Evropě nastříhaných řízků a jsem s nimi spokojen.Ale chtěl bych vyskoušet i nějaké odrůdové rostliny.Když už ne pro koše plodů tak třeba i jen tak pro zajímavost.S pěstováním... celý příspěvek >
Fíkovník, 26.7.2012
Mohu se prosím zeptat odkud ze Švýcarska máte ty odrůdové rostliny?Je to Mercato Verde?Pokud ano, tak bych pár řízků koupil a nebo vyměnil za jiné rostliny.Děkuji.
Bobkový list - zasychá a listy se rolují, 11.10.2011
Dobrý den, prosím o radu. Mám asi roční keřík bobkového listu a najednou mi začal jakoby zasychat. Trošku jsem ho přelila, ale po zjištění jsem vodu odstranila, ale pořád jakoby zasychá a listy se jakoby začínají rolovat.ASi před měsícem měl puklici... celý příspěvek >
Olivovník, 19.8.2011
O možnosti roubování olivy na šeřík píše pan Šamla v knize Subtropy-díl2.Já rouboval na jaře na rašící šeřík nenarašeným roubem a úspěšnost byla 100procentní.
Olivovník, 19.8.2011
S mrazuvzdorností skušenosti prozatím nemám.Šlo mi hlavněo to, zda se roub ujme.A opravdu to jde.Roubovanec má oproti pravokořenné olivě slabší, ale za to kompaktnější vzrůst.
Olivovník, 18.8.2011
Oliva se dá roubovat na šeřík.
Sekačky Stiga, 24.4.2011
Dobrý den tak mám zdá se ten samý problém, lanko je úplně povolené a mezikusem dotáhnout nejde, matka má 6mm, abych se podíval kde je lanko ukončeno, musel bych sundat nůž a kryt, zkoušel to někdo?Nebo je lepší rovnou servis. Děkuji, Plíhal
Venkovní banánovník - musa basjoo - pěstování i doma?, 17.9.2010
Dobry den omlouvam se za mou reakci ale musim doplnit ze ja mam Musa Basjoo uz 3 roky a takoveto potize s nim nemam.Pres leto ho mam venku na plnem slunci a casto ho rosim.Na zimu ho dam normalne do obivaku kde je asi 25 stupnu po celou zimu a... celý příspěvek >
Sekačka Weibang WB 536 SB V-DOV, 3.7.2010
Aha, děkuji moc za cennou informaci, to jsem nevěděl.Myslíte, že je tato sekačka dobrá volba? Ve stejné cenové hladině jsem ještě uvažoval o Alko BR51,obě kolem 10000,-,ale u této WB mi právě zaimponoval onen třecí segment.Děkuji moc.
Sekačka Weibang WB 536 SB V-DOV, 2.7.2010
Spousta prodejců nabízí Weibang 506 bez vícerychlostní převodovky, má prosím někdo praktickou zkušenost?Líbí se mi tam spojka třecího nože, to dost sekaček nemá.
Kiwi, 1.2.2010
A koho tedy kontaktovat ohledně koupě sazenic?Zahracnické firmy mají hezké katalogy ale kiwi od nich koupené nesplnuje očekávání. Děkuji.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika