|
Příspěvky uživatele - 95.217
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Phlof panikulata - nekvetoucí, 13.8.2011 Děkuji za radu, v zahrádkářském obchodě mi také poradili postřik, zajímala by mě příčina, vidím, že asi nebudu sama, kdo má tento problém a přitom když vidím v zahradách a někdy i v takových méně udržovaných krásné trsy kvetoucích pholoxů, tak tiše... celý příspěvek > |  | Kanadská borůvka, 1.8.2009 Přečetla jsem celou diskusi o borůvkách a nenašla jsem odpověď, co znamená ta choroba na listech.Mám podobný problém, v loňském roce mi 1 asi 70 cm vysoký keřík začal v létě zabarvovat listy do červena jako by už byl podzim a tento keřík už na jaře... celý příspěvek > |  |
|  | Kořeny šeříku, 17.7.2008 Mám také problém s výhony šeříku v záhonech v jeho blízkosti a zajímalo by mne, jestli není jestě jiný způsob, jak alespoň trochu omezit růst výhonů, šeřík mám před okny venkovské chalupy a nechci ho odstranit. Děkuji za radu. |  |
|
|
|