|
Příspěvky uživatele - 76.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký chutný druh maliny, 16.9.2011 ano, souhlasím... Heritage koncem zimy kompletně vystříhám, mám tedy jen jednu sklizeň ale stojí zato... začíná v polovině srpna... a ja je zde napsáno výše, jednou když nezmrzly byly ještě před vánocema, jasně, chut už nebyla nic moc... |  | Nejchutnější rajčata, 12.8.2011  Včera jsem sklidil Amana Orange, plod měl 916 g. Naprosto zdravý a neporušený. Noir Charbonesse mají 400-600g. Má význam nechat si z těchto i ostatních rajčat semínka, když mám vedle sebe nejrůznější odrůdy? Honza |  |
|  | Neznámá choroba rajčat?, 12.7.2011 Ano, dělají to masitá rajčata, to je u nich myslím normální... Jinak rajčata jsem letos zalil jen jednou a to 10 dní po výsadbě. Jdou krásně, jak malý koktejlový např. Žlutý rybíz nebo Barbaniaka - ty už sklízím tak i masáci - Amana Orange,... celý příspěvek > |  | Nakup v Holansku, 1.7.2011 V časopise Zahrádkář inzerovala jedna CK zájezdy po "obchodech" v NL, kdysi jsem si podle jejich programu na netu potom adresy těch prodejen našel.Ale nejel jsem tam... Fíkovníky ve Švýcarsku a ted bougavillie v Belgii jsem nakoupil přes... celý příspěvek > |  | Přerostlá rajčata - ostříhat listy?, 1.7.2011 Ano, to je jedna možnost. Jiná je, rajčata nezalévat vůbec a už vůbec ne na list. Nezalévat vůbec myslím ve volné půdě, nikoli ve skleníku. |  | Melounoviště 2011, 1.7.2011 Ano, zdá se mi, že rostlina potřebuje určitou velikost - listovou plochu nejen nejen na to, aby nasazovala víc na samiční květy, ale i na to, aby plůdky udržela. Vypadá to, že nové plůdky už rostou, zato ty první opadávají. |  | Melounoviště 2011, 30.6.2011 Na melounech mám plody velikosti většího angreštu a zdá se mi, že moc nerostou. Čím by to mohlo být? Rostliny vypadají pěkně a zdravě.Díky! Honza |  | Papriky ze semínka, co s nimi?, 22.6.2011 Ve foliáku když jsou opravdu vedra tak mají všechny papriky svěšené po poledni listy - teda u mne... Zalévám jen jednou týdně... Mám je v černé folii. Jinak jsou krásný, sklízím už Simony a Berosy, začínají Pluta. Jinak květináče na balkoně... celý příspěvek > |  | Bougainvillea - opadávají květy, listy jsou jakoby zašedlé, 16.6.2011 Ano, přesně tak... moc to nepřehánět se zaléváním a hnojit tak brzy po přesazení je také neštastné... Četl jsem na nějakém americkém webu o těchto rostlinách, že obecně špatně snášejí přesazování, mají jemné kořínky. Přesazovat se tedy podle nich má... celý příspěvek > |  | Papriky ze semínka, co s nimi?, 3.6.2011 Doporučované stáří sadby při vysazování na konečné místo je 2-2.5 měsíce, počítáno od výsevu. Mám stejně vypadající sadbu, sel jsem 29.03. - Superamy, Vlasta,Boneta a Lubica, ta jde malinko pomaleji, hlavně později vyklíčila. Na záhon dám za týden. |  |
|  | Postřik proti plísni na rajčatech, 24.5.2011 Jenom bych chtěl upozornit, že Receptář se stal reklamním pořadem dvou firem a tudíž logicky radí tak, aby co nejvíce prodali. Kolik různých "přípravků" použila paní Dušková, než zasela okurky??? Takže pozor - díváte se na reklamu, i když... celý příspěvek > |  | Bílý povlak na listech račat, 20.5.2011 Ano, na slunci listy mohou zbělat, ale povlak?? |  | Melounoviště 2011, 19.5.2011 Je prosím možné pěstovat melouny v nádobě? Příp.jak velké? Jaký je rozdíl v plodnosti oproti rostlinám pěstovaným volně? Děkuji! |  | Opad plodů, 17.5.2011 U mne je to stejné, i u sousedů, ovšem zde to mrazem bude... Zmrzlo co mohlo. |  | Problém se zemí z kompostu - předpěstování paprik a rajčat, 13.5.2011 Mám deformované listy u paprik, které předpěstovávám doma za oknem.Poslal jsem fotky odborníkovi a ten se zeptal, jestli nemám plastový okna... Mám...když dám papriky potom do foliáku, tak další listy už jsou v pořádku... To ale vypadá trochu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|