|
Příspěvky uživatele - 232.188
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Okus ovocných stromků, 8.12.2011 Děkuji za radu, zkusíme to s těmi větvemi, ale chci se zeptat, píšete čerstvé, mohu si je přichystat nařezat už teď nebo to opravdu musí být čerstvě ořezané, třeba když budou potřeba až v únoru. A nevíte, co mají zajíci nejraději? Slyšela jsem, že... celý příspěvek > |  | Okus ovocných stromků, 8.12.2011 Prosím o radu, jak co nejúčiněji zabránit okusu ovocných stromků. Jsou to 2 roky, co nám na zahradě ohlodali zajíci co se dalo a dalo se toho hodně, protože sněhu bylo tolik, že plot byl zavátý, kmeny byly zaváté, tak ohlodali větve a spásly celou,... celý příspěvek > |  |
|  | Phlof panikulata - nekvetoucí, 10.8.2011 Letos jsem opětovně zakoupila a zasadila 2 sazenice phloxy. Pěkně začaly růst, též rozkvétají, ale opět jako před několika roky se začaly na listech objevovat hnědé kruhovité skvny, podobné jako bývají na jahodnících. Toto se mi stalo již před... celý příspěvek > |  |
|
|
|