|
Nahrada za švestku domácí, 22.8.2011 A ktreou mate Petre na mysli? Honza z Vysociny |
 |
Kolik vody do mače?, 17.8.2011 Ja nedavam vodu zadnou a kvasi mi svestky vic nez dobre. Pokud bych delal treba letni jabka, ktery sou moucnaty, tak bych 2 litry pridal. |
 |
|
 |
Vylomená větev, 10.8.2011  A jeste pohled na celou korunu. |
 |
Vylomená větev, 5.8.2011  a jeste celni pohled. |
 |
Vylomená větev, 5.8.2011  Dobry den! pri vcerejsi bource se mi vylomila silna vetev na Hamanove svestce. Co s tim? Na jare zariznout a pockat, jestli z pahylu vyjede nova kosterni vetev? nebo to zkusit necim vyplnit a pockat, az se kolem udela kalus? Diky za rady Honza z... celý příspěvek > |
 |
Vlaška končí, 28.7.2011  :) |
 |
Vlaška končí, 28.7.2011 a detail |
 |
Vlaška končí, 28.7.2011  Mrknete na slibene fotky, nejsou moc extra, je tu u nas celkem dos zatazeno.. Honza z Vysociny |
 |
Neznámá odrůda koupená jako Topfirst, 28.7.2011 to byl Honza z Vysociny :) tipl sem to podle tvaru plodu. Mam tuhle odrudu prvi rokem, takze plody sem dosud nevidel. A jdu vyfotit tu vlasku :) |
 |
Neznámá odrůda koupená jako Topfirst, 28.7.2011 Neni to toptaste? podle doby zrani? jen tipuji:) |
 |
|
 |
Vlaška končí, 26.7.2011 Dekuji za komplimenty! Ve ctvrtek ji vyfotim, zitra jsu v praci. Rad se pochlubim:) tenhle strom mam opravdu rad! Mejte se a svestkam zdar! :) |
 |
Vlaška končí, 26.7.2011  Ted uz ji nevyfotim, je tma :) ale mam tu foto z jara, kdyz kvetla. Strom je vysazen na podzim 2003. Muzu sam za sebe rict, ze lepsi plody tu krome svestek z odkopku proste nejsou. Ani domaci ji chutove nedozne. A co teprve kdyz se ususi, to je... celý příspěvek > |
 |
Vlaška končí, 26.7.2011 Dobry den! Me vlasku napadli jen hryzci a ty se snazim likvidovat :) ne vazne, sarku u nas na Vysocine zatim nepozoruji, obalec a monilie vlasku napadaji proste vic a to znamena vice chemie na zahrade, bohuzel.. Jinak chutove vyborna, strom se... celý příspěvek > |
 |
Poznate odrudu?, 24.7.2011  Dobry den! Dnes jsem u silnice narazil na velke tmave tresne, snad chrupky nezname odrudy. Velke jsou temer dvojnasobne oproti Kastance a vyrazne fialove barvi. Nadmorska vyska cca 500m.n.m. Diky za odpoved :) Honza |
 |
Monilioza - ochrana, 22.7.2011 Dobry den! Muzu pouzit Baycor 25 WP proti monilioze na slivon, i kdyz v navodu je proti monilioze merunek? diky za odpoved:)
Honza |
 |