Příspěvky uživatele - 167.162

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Calluna vulgaris, 13.12.2011
Vřesy zasazené na podzim můžete zakrýt,  ale až začnou holomrazy, teď je pořád teplo, a zalévání by se už mohlo také vynechat.
Zakládání skalky, 12.9.2011
Skalka se může založit kdykoli, třeba zrovna teď, vhodné rostliny se vybírají podle umístění skalky. Je tam hodně slunečno? Je tam stín? Skalka bude ve svahu, nebo na rovině? Není tam mokro? Zkuste si odpovědět na tyhle... celý příspěvek >
Pěstování hortenzie, 10.9.2011
Hortensii můžete klidně přesadit hned teď, víte co to máte za druh? Hortesie macrophyla je dost náchylná na omrznutí,  potřebuje hnojit a také dostatek vody. zdravím V.
Koniklec, 24.8.2011
Hodně jarních květin podruhé rozkvétá právě koncem léta nebo na podzim, ovšem kvetení není tak intenzivní jako na jaře, nepřipadá mi to jako nějaká anomálie. Na skalce to pozoruji už léta.
Phlof panikulata - nekvetoucí, 13.8.2011
Vídávám krásné floksy u podhorských a horských chalup, ony prostě potřebují vzduch, a zbytečně nehnojit, možná proto dobře rostou, jak říkáte -v méně udržovaných zahradách.
Rozchodník, 10.8.2011
Nebyla by fotečka? Podle mého názoru chytil nějakou plíseń, uschlý rozchodník jsem ještě neviděla.Nemá moc mokro?
Sněhová fréza Husqvarna, 25.6.2011
Pokud se tato fréza dělá s motorem Honda tak bych šel do Hondy. Jinak Tecumseh nebrat je to okopírovaný Briggs stratton ale tak blbě že by se i kutil musel stydět.
Výběr zahradního traktoru , 25.8.2008
Mám dva roky Castel Garden (Mountfield) 200. Je to velmi dobrý traktor, sekám asi 0,5 ha, používám vozík atd. Je velmi pohodlný na ovládání. Kamarád má Husqvarnu a tam je ovládání spojky tuším rukou, neseče dozadu atd. Pokud máte svah, je dobré mít... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika