Příspěvky uživatele - 100.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sezení na bidlech, 26.12.2011
Zdravím, měla bych dotaz. Koupili jsme 15 slepic, mají velký kurník, samozřejmě bidla ale nehodlají na nich sedět. Jedině kohout na bidle je, slepice ani jedna, každý večer je na bidla dáme a to tam vydrží ale samy tam nejdou, už to takhle... celý příspěvek >
Malé hřebínky a trhání peří, 7.11.2011
Tak dáváme něco jiného, ale vitamíny jsou to též. Jinak dostávají klasicky, chleba, pšenici, zbytky, zelené si nazobou samy, jsou vypuštěné přes den v poli, takže určitě najdou i nějaké žížaly, mohou se popelit, tak z nudy to snad taky nedělají.... celý příspěvek >
Malé hřebínky a trhání peří, 6.11.2011
Nevím jestli je to přesně to co píšete, ale nějaké vitamíny jsme dostali od prodejce slípek, je to bílý prášek v sáčku, má se rozmíchat do vody, to jim dávám pravidelně, tak právě nevím, čím jiným by to mohlo být:/
Malé hřebínky a trhání peří, 5.11.2011
Dobrý den, mám 15 slepic a některým z nich se v poslední době zmenšil hřebínek, barvu má pěknou ale je menší než byl, především u těch starších. A také si teď slepice začaly mezi sebou navzájem trhat a pojídat peří. Je mi jasné, že jim zřejmě něco... celý příspěvek >
Vrčení, 5.11.2011
Chci poprosit o radu. Máme 2,5 letého psa Německého pinče (německého pinče, ne trpasličího) a už od malička jsou s ním problémy. Již když byl mezi svými sourozenci byl takový čilejší, akčnější a temperamentní. Je to skvělý hlídač, kvůli tomu... celý příspěvek >
Štěně a kotě, 5.11.2011
Dát pejskovi najevo, že takhle se chovat nesmí. Pokud bude na kotě dorážet, otravovat nebo na něj bude jinak zlý, okřiknout a poslat na místo. Kotě se tím prskáním jenom brání, tenhle způsob hry hold kočky nechápu. Já to mám stejné, mám psa a dvě... celý příspěvek >
Odnaučení kňučení, 5.11.2011
Co je tohle proboha za radu? Elektrický obojek většinou používají ti, kteří jsou líní se psem pracovat, nebo výcviku absolutně nerozumí, laik si tímhle akorát tak zkazí psa! Pokud jde o kňučení pejska po odloučení od mámy, to je... celý příspěvek >
Slepice nenesou vajíčka, 3.11.2011
Dobrý den, měla bych dotaz. Letos v červnu jsme koupili 10 mladých slípek (nevím rasu, jsou černé), měly začít snášet do 6 týdnů. K nim jsme po týdnu koupili 5 vynešených slepic. Ty staré snášely týden a od té doby nesnáší vůbec. Mladé cca po měsíci... celý příspěvek >
Jahody - pěstování, 10.8.2011
Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit s pěstováním jahod, respektivě co dělat s jahodami po sklizni, jak je připravit na zimu a další rok, aby měly co nejbohatší úrodu? Moc prosím o radu. Jahody pěstuji na fólii. Děkuji všem.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika