Příspěvky uživatele - 106.33

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uhnívání malých dýní Hokkaido, 7.8.2011
Mně uhnívají i ty narostlé :-(Mám teda jinou odrůdu ale dvě už vážily asi 8 kilo a byly oranžové a uhnily. Pravda že tady pořád prší a slimáků máme plnou zahradu :-(
Višeň - padá listí, 23.7.2010
Plně souhlasím že letošní rok je opravdu bídný a člověk může být kolikrát rád že své rostliny vůbec udrží "při životě" natož aby čekal velkou sklizeň. sklízet můžeme letos možná tak mšice a slimáky
Rozdíl v plodech třešní a višní, 23.7.2010
Dobrý den, zajímalo by mě jaký je rozdíl v plodech a jejich chuti mezi třešní, višní a třešňovišní a jestli se podle toho dá poznat druh. Říká se, že višně jsou kyselé, třešně sladké a třešňovišně něco mezi tím. A pak třešňovišní se myslí prunus... celý příspěvek >
Višeň - padá listí, 23.7.2010
Taky nám opádávají višně. A nejen ty. Sousedi co se zajímají o pěstování ovocných stromů taky říkali že to bude těmi dešti a spodní vodou která se mimochodem u nás zvedla o nějáké 3 metry. Může za to i ta dlouhá sněhová zima.
Je to lilie?, 23.7.2010
děkuji moc opravdu je to denivka
Co je to za peckovinu?, 23.7.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, před pár lety jsme si koupili novou zahradu a na jaře na ní vykvetl nějáký keř. Je už hodně vysoký kvete bílými květy (viz obrázek) a po nich pak zůstanou malé žluté plody velikosti menší meruňky. Jsou hladké, chutnají podobně jako švestka... celý příspěvek >
Jaké zvíře mi krade misky?, 23.7.2010
Náš bývalý vlčák taky kradl jídlo aniž by se něco poznalo
Je to lilie?, 22.7.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je toto druh lilie a jaký. Květy vyrůstají na dlouhém stonku (viz obrázek) a listy rostou všechny od země. Jsou dlouhé tenké a docela hustě na sobě. Je to vcelku velká rostlina, většinou ji vídám v takové... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika