Příspěvky uživatele - 67.16

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou třešeň do malé zahrady?, 5.9.2007
Nejsem žádný velký zahradník ale mám malou zahradu a jednu třešen burlatku a vedle ní asi 3,5 m višeň. Možná je to kacířská myšlemka co napíšu ale každý rok oba stromy ostříhám aby nerostli do šířky a po 15 letech zabírají prostor jako před 10... celý příspěvek >
praskání kúry, 4.9.2007
Pěkně děkuji za odpověd zatím to tedy nechám na přírodě možná se ješťe někdo ozve s jinou radou
praskání kúry, 3.9.2007
Na větvích na burlatce mi popraskala kúra až na holé dřevo. Poradí mi někdo dúvod a co s tím. Jinak rodí dobře.
Pepíno Gold žije, 20.8.2007
Dobrý den. Aj ja som si kúpila jednu rastlinku Pepína Gold. Aj ked je už asi pozde a neviem či mi tie dva plody aj ked sú velké dozrejú velmi sa z nej teším. Čítam na všetkých stránkach kde sa o Pepíne píše informácie aby sa tej mojej darilo ako... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika