Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak to vypadá s úrodou broskvoní?, 5.4.2011
U mne v BV vykvetly broskvoně i nektarinka, ale květy se rozvíjí postupně, tzn. že nekvete celý stromek "naráz".
Sázení rajčat do skleníku v březnu - pokus, 4.4.2011
Zeminu používám tu která je zrovna v "akci", v současné době je to zahradnický substrát Primaflora (75 l za 99,-), na zálivku (cca jednou týdně) Kristalony (Start, Plod a Květ, Jahoda) a později nějaké hnojivo na list (Hycol-Z), na výsev a... celý příspěvek >
Je to choroba?, 3.4.2011
Mne napadlo něco podobného, na listy pálilo slunce a v místech kde byly kapky vody se listy doslova "uvařily".
Hálčivec, vlnovník - postřik?, 3.4.2011
Paľo díky za info, byl jsem dopoledne na zahradě (tam to chci ošetřit), a tam rašení není zdaleka v takové fázi jako tady u baráku. Odpoledne to stříknu.
Je to choroba?, 3.4.2011 Obsahuje fotku
Přemístil jsem do skleníku nové pravokořené sazenice, bylo docela teplo a na listech se objevily fleky. Já osobně si myslím že je to způsobeno horkem a vlhkem, co vy myslíte?, vypadá to, že na nových listech již to není.
Sázení rajčat do skleníku v březnu - pokus, 3.4.2011 Obsahuje fotku
Teploty se konečně vyhouply nad nulu a já přestěhoval přísadu do nově zbudovanéh skleníku (chci jen upozornit že skleník v okamžiku uvedení do provozu se stává malým). Vysadil jsem jen jedno rajče a vše ostatní, včetně lilků, je v kelímcích. Přísada... celý příspěvek >
Hálčivec, vlnovník - postřik?, 3.4.2011 Obsahuje fotku
Kdy se dá nejpozději stříknout réva Sulkou aby nedošlo k poškození pupenů? Ideální by byl nějaký snímek jak takový pupen vypadá, mám obavu že jsem postřik prošvihl, moc díky.
Sázení rajčat do skleníku v březnu - pokus, 30.3.2011
A nemáte obavy že nachladne? Já jsem dal pokusně do skleníku pár plonkovních rajčat a paprik, ale např. o lilky bych se bál. Dnes opět mrzlo, venku bylo -3°C a ve skleníku 5°C.
Co Vaše réva? (rok 2011), 27.3.2011
Já jsem to nakonec pořešil tak, že jednu odrůdu jsem stihl vysadit u baráku do země, a dalším třem jsem nachystal díry ale nakonec skončily v kontejnerech, protože se jim velmi rychle začaly zelenat pupeny a měl jsem strach je dát ven neboť hlásili... celý příspěvek >
Vertikutator florabest, 27.3.2011
Jak hluboko se nože umí "zařezat" do půdy? Měl jsem vloni půjčený stroj z půjčovny a aby nože alespoň "polechtaly" půdu tak jsem musel sundat kolečka a jezdit "po břiše".
Stáleplodící jahody a ostatní jahody blízko sebe?, 26.3.2011 Obsahuje fotku
Záleží na odrůdě, my taky máme neznámou odrůdu a zkuste poznat na obrázku která je stáleplodící.
Sázení rajčat do skleníku v březnu - pokus, 26.3.2011
Dokončil jsem výstavbu skleníčku a tak to zítra prubnu, některé rostliny již kvetou a teplota půdy je v současné době 13 - 16°C, čekám že koňský hnůj konečně "zatopí".
Roubování rajčat, 26.3.2011
Záleží jaké nemoci máte na mysli. Kousek výše máte u rajčatové podnože ty nemoci popsány, určitě mezi nimi není plíseň bramborová. Roubování rajčat se praktikuje ve velkopěstování kde nemoci mohou zlikvidovat celou populaci rostlin rajčat.
Semínka ze zakoupené papriky, 23.3.2011
Pro dozrání takových velkých paprik venku je potřeba teplo hlavně v noci. Pokud v létě klesají teploty k desítce tak je to špatné...
Stáleplodící jahody a ostatní jahody blízko sebe?, 20.3.2011
Jahoda roste, kvete a plodí. Potom na podzim zaschne a na jaře vyraší opět ze země, nemyslím že by opylení mělo vliv na mateční rostlinu, snad jen v případě že by jste množila jahodník semeny a ne odnožemi. Já mám zase trochu jiný dotaz. Jahodník... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika