|
Příspěvky uživatele - 166.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznamy kaktus, 16.4.2011 Je to smrdutka, tak jak píše mičurinec. Květy opravdu smrdí jako hnijící maso, pořádně si přičichněte a pokud nic necítíte, nechte si vyšetřit čich.
Mateřská rostlina musí vypadat úplně stejně, jenom může být více rozrostlá do šířky. Že by měla trny... celý příspěvek > |  | Neznámá, 15.4.2011 Mám novou stopu!
Zkuste se podívat na kytky rodu Wigandia... Není to na sto procent, ale podobnost by tu byla. |  |
|  | Pomozte určit jarní květinu, 13.4.2011 Ale jděte, Brimeura má úplně jiný tvar květu, takový zvonkovitý, připomínající přerostlou dřípatku... |  | Alocasia macrorrhiza, 12.4.2011 Občas - jednou, dvakrát za rok - mají pár kousků v brněnském Hornbachu. |  | Jakou zvolit popínavku pnoucí se pouze po drátě?, 12.4.2011 Letnička Ipomea- na drátě se ovíjí bez problémů, celé léto až do podzimu stovky květů, nevonících, nejdou na ně včely, v dobré zemi a při dostatečné zálivce naroste i přes tři metry. Jen se nevětví do stran. |  | Kdo pomuze urcit druh tulipanu, 12.4.2011 Tulipa kaufmanniana - těhle žlutočervených kultivarů je hodně - Stresa, Giuseppe Verdi, Chopin... |  | Rostliny do okenních truhlíků - začátečník, 10.4.2011 Vaše nároky splní pouze rostlina z odolného plastu... |  | Sněženka, 10.4.2011 Koukněte se na "bledule letní". |  | Oleandr, 10.4.2011 Vytápěný skleník je pro oleandr časně z jara samozřejmě optimální, ale kdo ho má a má v něm teď na jaře místo pro tak velkou kytku, jako je oleandr... |  | Oleandr, 10.4.2011 Oleandr snese bez problémů mráz do -5 C. Já je mám venku již od půlky března, jakmile přestaly být v předpovědích počasí větší mrazy. Před týdnem jsem dal ven taky citroník, klivie, kříny, kalokvěty, barevné kaly a truhlíky s bylinkami. |  |
|  | Pokojovou rostlinu nenáročnou na světlo, 10.4.2011 Proč má být v ložnici co nejméně květin? |  | Prosím o pomoc s určením rostlin, 8.4.2011 Dymnivek je dost, určitě znáte tu žlutou, plevelivou, kvete od jara do podzimu, skalničkáři pěstují různobarevné kultivary, např. zde. Ty slabé odkvetlé stonky mi připomínají letorosty révy, vždyť to tam píšu... |  | Prosím o pomoc s určením rostlin, 8.4.2011 Jednička, trojka a pětka souhlasím s paní Lídou.
Dvojka, pětka, šestka a ty růžovofialové na 7 jsou všechno různé kultivary dymnivek.
Čtyřka mi jako lilie nepřipadají, bílá lilie L. candidum vyrůstá z přízemní růžice listů, která na obrázku schází... celý příspěvek > |  | Prosím o pomoc s určením rostlin, 8.4.2011 Vzhledem k velikosti obrázků se obraťte na Udo Ješitu... |  | Alocasia macrorrhiza, 8.4.2011 Ve vídeňské Bellafloře je mají vždycky. |  |
 |
|
|
|