Příspěvky uživatele - 166.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Voňavá sadová růže, 1.6.2011
Koukněte se na Stanwell Perpetual. Vůně a časnost kvetení by odpovídala, jen ta barva...??
Jak vyhubit komáry v sudech na zalévání, 21.5.2011
Pokud se jedná o plechové sudy, měl bych u Sava a vápna obavu z rychlejší koroze. Nejvíce má sklon k prorezavění spoj mezi dnem a boky.
Jak vyhubit komáry v sudech na zalévání, 21.5.2011
A co takhle dát na ty sudy dekl...
Kdo prosím pozná tuto kytičku, 18.5.2011
Chtělo by to vidět celou rostlinu a taky hlízku před zasazením, ale asi Ixia.
Alocasia macrorrhiza, 17.5.2011
Jestli ji ještě sháníte, teď mají asi deset kousků přes metr vysokých v brněnském Hornbachu - za necelých 400 Kč. Hornbach je i v Ostravě.
Nová orchidej nebo ne?, 17.5.2011
Markéto, možná jsem po ránu nechápavý, ale prosila jste o radu ohledně čeho ?  To, zda se na tomto květním výhonu vytvoří nová rostlinka falenopsisu - v angličtině keiki,  z havajského "dítě"-  nebo ne Vám v tomto... celý příspěvek >
Nová orchidej nebo ne?, 16.5.2011
Na té nové fotce to vypadá jako z umělé hmoty... Co si mám představit pod pojmem "normální výhonek"?
Dub zimní nebo dub letní?, 16.5.2011
Podle čepele listů sbíhající na řapík by to měl býl dub zimní. Ale tento znak není úplně spolehlivý, vyskytují se i kříženci a nevím, zda se projevuje i u tak malých rostlin.  Spolehlivější je určení podle žaludů, ale to si pár (desítek) let... celý příspěvek >
Co je to za pokojvku?, 11.5.2011
To Lída. Co vím zcela jistě je, že moje Adenium obesum, které mám asi 20 let, mléčnou tekutinu nemá. Nevylučuji, že v původních podmínkách Afriky - mnohem více slunce a tepla - je tato tekutina jinak zabarvená, i když jsem se s tímto rozdílem ještě... celý příspěvek >
Co je to za pokojvku?, 10.5.2011
Zajímavé odkazy. V tom prvním se píše o používání otravených šípů v subsaharské západní Africe - Togo, Kamerun - zatím co adenia rostou v Africe východní a jižní. Ve druhém je vskutku popsáno použití adenia k otrávení šípů jihoafrickými... celý příspěvek >
Nákup růží potažených voskem, 10.5.2011
Vosk se neodstraňuje, ani by to nešlo, zničily by se pupeny.
Paní Lído, nemusíte se omlouvat, člověk nemůže pěstovat všechno a v literatuře se kolikrát opisují z knížky do knížky různé nesmysly. Osobně nevěřím ani na ty otrávené šípy, to je typická zbrań domorodců v tropické jižní Americe a ne v Africe, kde... celý příspěvek >
Paní Lído, teď jsem ustřihl kousek větvičky mého adenia, teče z ní jen čirá slizovitá tekutina, mléku zcela nepodobná. Její jedovatost testovat nebudu, ale dá se přepokládat, velmi jedovatá je celá čeleď Apocynaceae.
Co je to za pokojvku?, 9.5.2011
To je tedy zatraceně málo informací, čemu se podobá kořen?...  Poupata rododendronu - vždyť ten žádná nápadná poupata nemá, jen jakousi hlávku, ze které se pak po patrech otvírají květy. Z adenia neteče mléko, ze sundavileje si tím mlékem taky... celý příspěvek >
Identifikace stromu, 5.5.2011
Před týdnem tu byl stejný dotaz
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika