Příspěvky uživatele - 166.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Štětkovec, 8.8.2011
To hajank5 Ta vápenitá půda je asi překlep,  všechny zdroje informací o pěstování se shodují na potřebě slabě kyselého substrátu - konečně jako pro všechny myrtovité kytky.
Štětkovec, 8.8.2011
Mám dojem, že v našich podmínkách moc nekvete, měl jsem ho 3 roky a kvetl jen bezprostředně po koupi - evidentně dovoz z teplejších krajů.  Nepřežil třetí zimu, i když byl v bezmrazé místnosti, uhnily kořeny. Velmi citlivý na vápník v zálivkové... celý příspěvek >
Kolkwitzia, 8.8.2011
Přesně tak, mně začala jakž takž kvést až asi 4 roky po výsadbě, to měla kolem půldruhého metru. Hlavně neřezat, kvete na starém dřevě.
Termostat do skleníku, 5.8.2011
Vertex znám, je to citlivé zařízení, přes jeho kontakty musí jít jen nepatrný proud a tím pádem vyžaduje speciální relé a zdroj nízkého napětí, ten termostat s kapilárou má mnohem jednodušší zapojení - spíná rovnou ventilátor na 240 V.
Termostat do skleníku, 5.8.2011
Díky, to je přesně to, co jsem potřeboval. 
Prosím poraďte s názvem kytičky, 3.8.2011
No jo - odpověď kvapná, málo platná - teď vidím, že boubelík má taky úplně jiný tvar poupat... 
Kala, 3.8.2011
Aleno, proč nevěříte, kaly se dají pěstovat ve volné půdě podobně jako mečíky. Chce to jen hodně zalévat, původem to jsou bahenní kytky.
Megapulci, 25.7.2011
Pane Josefe, z našich žab má největší pulce blatnice skvrnitá (Pelobates fuscus), asi je to ona. Ti Vaši jsou ještě drobečci, největší v literatuře udávaná velikost je přes 20 cm.
Poraďte prosím název kytičky, 18.7.2011
Sanvitalia procumbens. Běžně prodávaná jako truhlíková letnička.
Kdo poradí, co to je?, 18.7.2011
Vyfoťte květ a zaostřeně!  Podle vzhledu stonků a listů možná nějaká netýkavka?
Díra v sudu, 11.7.2011
Plechový sud mi vždy nejdříve prorezaví ve spoji mezi dnem a pláštěm. Když se to stane, vymažu tento spoj zevnitř kolem dokola silnou vrstvou bytylénového tmele (tzv. medvědí ho... o) - běžně prodejný, kartuš za cca 80 Kč. Tmel zůstává trvale... celý příspěvek >
Sladký a šťavnatý druh černého rybízu, 11.7.2011
U mne z asi osmi zkoušených odrůd vyhrává pro přímý konzum švédská Ojebyn - příjemná sladká chuť bez náznaku myšiny..
Znáte někdo název masožravé rostliny?, 2.7.2011
Rod Sarracenia - hodně druhů, spousta hybridů...
Neznámá rostlina, 25.6.2011
Také si myslím, že je to rulík - listy i semena odpovídají. A proč vlastně chcete pěstovat beucarneu ze semen. Není to žádná vzácnost, všude se prodávají mladé rostlinky ve velikosti, kterou doma ze semen budete pěstovat spoustu let.
Je to Juka?, 22.6.2011
Pane Josefe, to je zajímavý postřeh s těmi vlákny. Moje juka, pěstovaná již desítky let doma i na chalupě, zakoupená kdysi u zahradníka v Blažovicích má zcela zřetelná vlákna po okrajích listů. Ovšem, když jsem omrknul juky v sousedství - vše... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika