Příspěvky uživatele - 166.45

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co dělat, aby staré jabloně neplodily, 27.8.2010
Otrhejte květy nebo, pokud to snesou, je orážejte palicí.Vím, že budu napaden, ale nic jiného mě nenapadá, při vší snaze pomoci.      I.
Okurky nakládačky - plíseň, 6.8.2010
Nezkoušel někdo z vás Bioton, který je bez OL?      I.
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 6.8.2010
Ta cuketodýně mě zaujala. Ale přece jen mám ještě dotaz: pokud máte několika desítek kilový plod a vydrží až do jara, znamená to, že si uříznete průběžně kilový plátek a nijak se o to nestaráte?    I.
Zálivka rajčat a paprik, 3.8.2010
Bohužel, nesouhlasím. Praskání není tak katastrofické, sem tam nějaké je načaté. Ale dá se konzumovat. Ostatně jde o diskusi, třeba se vyjádří jiní. Ale v žádném případě nejde o odsouzení k neúspěchu!!! Ještě jsem sem nevkládal fotky, ale pokusím... celý příspěvek >
Zálivka rajčat a paprik, 3.8.2010
Přidám jeden kacířský názor: nezalévám. Letos i přes ta vedra ode mne rostliny nedostaly ani kapku vody. Kdysi dávno jsem na tomto fóru nebo někde jinde četl, že při zálivce rostliny "zleniví", nesnaží se hledat vodu a nevytváří bohatý... celý příspěvek >
Stavba udírny na jedno použití, 30.7.2010
Teda vy tady tak provokujete, nešlo by udělat názorný dvoudenní seminář od výroby po konzumaci? Já bohužel udírnu nemám.     I.
Poradte, kolko ton potrebujem kamenov?, 30.7.2010
Nedávno jsem tuto záležitost řešil, ale jeli jsme v tom spolu se sousedem a on má všechny doklady, pokud je nevyhodil, musel bych to zjistit. Ale: je různá velikost kamínků, my brali myslím do 3 cm a na zhruba dvojnásobnou plochu, tj. 25 m2 jsme... celý příspěvek >
Proč uhnívají plody paprik?, 29.7.2010
Možná vám poradí někdo líp, ale příčinou podobného zahnívání je nedostatek vápníku.     I.
Co vaše réva?, 11.7.2010
Souhlas. Unás (kyjovsko) se jim říká "martiňáky", protože s bídou dozrávají na Martina a ten, jak známo, jezdí na bílém koni, takže leda byste chtěl dělat ledové víno. Nemilosrdně vysmýkat pryč, protože ubírají živiny původním... celý příspěvek >
Co je "chytrá houba" - uváděli v Receptáři, 28.6.2010
S tím hokejem bych nesouhlasil. Polyversum je skutečně proti padání klíčních rostlin, ale neslyšel jsem, že by se jím léčila mykóza na nohou, což tato houba umí. Jedná se o houbu, která "požírá" plíseň a tím ji likviduje. Ostatně proto hledáme... celý příspěvek >
Co je "chytrá houba" - uváděli v Receptáři, 28.6.2010
Receptářový pořad jsem viděl a chytrá houba mě zaujala natolik, že tazatelka mě jen o chvíli předběhla. Při zběžné prohlíce netu jsem zjistil, že se houba používá nejen v dermatologii, ale také ve stavebnictví a zelinářství. Pokud si vzpomínám, tak... celý příspěvek >
Žádné hrozny, 17.6.2010
Nezoufejte a vydžte. Réva rodí obvykl 4. rokem, velmí zřídka i třetím.     I.
Choroba rajčat? - bílé listy, 3.6.2010
Já se přikláním k názoru, že se jedná o plíseň (mám tytéž zkušenosti i když nevím proč to chytlo a podobně, když to se to dostalo na sluníčko, stejně i rajčata), bohužel postřik Ridomil, na rajčata Acrobat a pod.    I.
Výsadba révy vinné, 16.4.2010
I když sadím pravokořené sazenice, tak ze zkušeností vinařů vím, že rosné kořeny se mají odstraňovat. Pravý důvod už nevím, ale připojuji se k názoru, že se má posílit hlavní kořen. Dokonce po výsadbě by se měla část zeminy odhrnout a likvidovat... celý příspěvek >
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 11.3.2010
Mám zdánlivě nesouvisející dotaz: na venkovním tržišti jsem objevil semena paprik, která jsem dlouho marně sháněl. Ovšem bylo -5 stupňů. Jsou semena náchylná na zmrznutí, dají se použít? Díky za názory.     I.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika