|
Příspěvky uživatele - 166.45
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co dělat, aby staré jabloně neplodily, 27.8.2010 Otrhejte květy nebo, pokud to snesou, je orážejte palicí.Vím, že budu napaden, ale nic jiného mě nenapadá, při vší snaze pomoci. I. |  | Okurky nakládačky - plíseň, 6.8.2010 Nezkoušel někdo z vás Bioton, který je bez OL? I. |  |
|  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 6.8.2010 Ta cuketodýně mě zaujala. Ale přece jen mám ještě dotaz: pokud máte několika desítek kilový plod a vydrží až do jara, znamená to, že si uříznete průběžně kilový plátek a nijak se o to nestaráte? I. |  | Zálivka rajčat a paprik, 3.8.2010 Bohužel, nesouhlasím. Praskání není tak katastrofické, sem tam nějaké je načaté. Ale dá se konzumovat. Ostatně jde o diskusi, třeba se vyjádří jiní. Ale v žádném případě nejde o odsouzení k neúspěchu!!! Ještě jsem sem nevkládal fotky, ale pokusím... celý příspěvek > |  | Zálivka rajčat a paprik, 3.8.2010 Přidám jeden kacířský názor: nezalévám. Letos i přes ta vedra ode mne rostliny nedostaly ani kapku vody. Kdysi dávno jsem na tomto fóru nebo někde jinde četl, že při zálivce rostliny "zleniví", nesnaží se hledat vodu a nevytváří bohatý... celý příspěvek > |  | Stavba udírny na jedno použití, 30.7.2010 Teda vy tady tak provokujete, nešlo by udělat názorný dvoudenní seminář od výroby po konzumaci? Já bohužel udírnu nemám. I. |  | Poradte, kolko ton potrebujem kamenov?, 30.7.2010 Nedávno jsem tuto záležitost řešil, ale jeli jsme v tom spolu se sousedem a on má všechny doklady, pokud je nevyhodil, musel bych to zjistit.
Ale: je různá velikost kamínků, my brali myslím do 3 cm a na zhruba dvojnásobnou plochu, tj. 25 m2 jsme... celý příspěvek > |  | Proč uhnívají plody paprik?, 29.7.2010 Možná vám poradí někdo líp, ale příčinou podobného zahnívání je nedostatek vápníku. I. |  | Co vaše réva?, 11.7.2010 Souhlas. Unás (kyjovsko) se jim říká "martiňáky", protože s bídou dozrávají na Martina a ten, jak známo, jezdí na bílém koni, takže leda byste chtěl dělat ledové víno. Nemilosrdně vysmýkat pryč, protože ubírají živiny původním... celý příspěvek > |  | Co je "chytrá houba" - uváděli v Receptáři, 28.6.2010 S tím hokejem bych nesouhlasil. Polyversum je skutečně proti padání klíčních rostlin, ale neslyšel jsem, že by se jím léčila mykóza na nohou, což tato houba umí.
Jedná se o houbu, která "požírá" plíseň a tím ji likviduje.
Ostatně proto hledáme... celý příspěvek > |  |
|  | Co je "chytrá houba" - uváděli v Receptáři, 28.6.2010 Receptářový pořad jsem viděl a chytrá houba mě zaujala natolik, že tazatelka mě jen o chvíli předběhla.
Při zběžné prohlíce netu jsem zjistil, že se houba používá nejen v dermatologii, ale také ve stavebnictví a zelinářství. Pokud si vzpomínám, tak... celý příspěvek > |  | Žádné hrozny, 17.6.2010 Nezoufejte a vydžte. Réva rodí obvykl 4. rokem, velmí zřídka i třetím. I. |  | Choroba rajčat? - bílé listy, 3.6.2010 Já se přikláním k názoru, že se jedná o plíseň (mám tytéž zkušenosti i když nevím proč to chytlo a podobně, když to se to dostalo na sluníčko, stejně i rajčata), bohužel postřik Ridomil, na rajčata Acrobat a pod. I. |  | Výsadba révy vinné, 16.4.2010 I když sadím pravokořené sazenice, tak ze zkušeností vinařů vím, že rosné kořeny se mají odstraňovat. Pravý důvod už nevím, ale připojuji se k názoru, že se má posílit hlavní kořen. Dokonce po výsadbě by se měla část zeminy odhrnout a likvidovat... celý příspěvek > |  | Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 11.3.2010 Mám zdánlivě nesouvisející dotaz: na venkovním tržišti jsem objevil semena paprik, která jsem dlouho marně sháněl. Ovšem bylo -5 stupňů. Jsou semena náchylná na zmrznutí, dají se použít? Díky za názory. I. |  |
 |
|
|
|