|
Příspěvky uživatele - 166.45
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roundap, 15.4.2007 Mám středně velkou zahradu. Na nežádoucí plevele chci použít Roundup. Týmž postřikovačem chci stříkat i jiné plodiny fungicidy, insekticidy. Stačí jenom postřikovač řádně vypláchnout? Je nějaký časový interval, kdy případné zbytky Roundupu v... celý příspěvek > |  | spirála na rajčata a okurky, 6.4.2007 Nedalo mi to a v Receptáři 4/2005 jsem našel inzerát p. Burdy:
Lubomír Burda, Nová 171, 664 08 Blažovice. Tel. 544 243 874.
Spirály dodává i na dobírku o různé síle a výšce. |  |
|  | výnosnost žampionů, 5.4.2007 Nevím, co rozumíte "sadou". Pokud by vše probíhalo dle vašich představ, mohla byste si otevřít obchod se žampiony.
Syn je pěstoval. V žampionárně nakoupil specielní substrát v tvarovaném, zafoliovaném pytli, který se po rozbalení dal do... celý příspěvek > |  | spirála na rajčata a okurky, 5.4.2007 Spirály, které seženete v marketech a bohužel i v zahrádkářských potřebách, nestojí za nic, protože mají příliš velké stoupání ohybu.
Já přes deset let používám skvělé spirály od p. Burdy odněkud od Brna, tuším, že z Křenovic. Adresu už bohužel... celý příspěvek > |  | čili papričky, 29.1.2007 Léta používám jeden recept a známí mně říkají, abych si ho dal patentovat. Protože můj trakt nikdy nesnášel feferonky, používám pro výrobu náhrady "Harisy" pálivé baraní rohy Beros. Je už na každém, aby si pastu vypálil dle své chuti:
2 kg... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|