|
Příspěvky uživatele - 54.212
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cuketa neplodí, 30.6.2012 Já pěstuju Bětku třetím rokem a plodí dobře, jen kdyby mi květy nevyžírali slimáci.. |  | Předčasně narašené mečíky a jiřiny, 9.3.2012 Dnes, tedy 9.3. jsem při kontrole hlíz zjistila že většina mečíků se probudila ze zimního spánku a má už 2 až 4cm narašené listy, jiřiny to samé. Je mi jasné proč, v našem domě se vyměnoval výtah a já musela krabice s hlízami přenést z chladnějšího... celý příspěvek > |  |
|  | Lichořeřišnice - trvalka popínavá, 5.10.2011 Je moc dobrá, přidám recept. Listy, květy i once křehkých stonků pokrájím tak na 3cm, na oleji nebo sádle osmahu trochu česneku a cibule, přidám lichořeřišnici, osolím a krátce orestuji. Někdy ji smíchám i se sojovými výhonky. Dobrota! |  | Réka - samosprašné borůvky, 16.9.2011 Mám s Rékou velmi dobrou zkušenost, jednoznačně nejlepší z mých tří druhů. Ani mě borůvky z Hornbachu nekvetly, mám je už druhý rok, vypadají pěkně, rostou bujně, ale co z toho když neplodí. Réku jsem vysadila na podzim a už první léto měla pěknou... celý příspěvek > |  | Sloupovitá třešeň Sára, 7.8.2011 Tak Sáru mám již třetí rok..roste bujně, to je pravda, jenže neplodí, letos snad ani nekvetla.. ale to přičítám pozdnímu mrazu. Měla by být samosprašná, což patrně není, takže k ní pro příští rok hledám opylovače. Další věc, zastřihování. Nedělám... celý příspěvek > |  | Sieberz - katalog, 4.8.2011 Tak tak. My co máme místa pomálu na to rádi slyšíme a vyhazujem několikanásobné částky a potom se divíme. On je každý takový nákup sázka do loterie. |  | Sieberz - katalog, 4.8.2011 Já jsem na tom stejně. Třetí rok mám údajně samosprašnou sloupovou třešen Sáru, a nikde nic. Ještě ke všemu se větví do stran, kdybych to neořezávala tak už je to klasický malý stromek s korunkou, který seženu za zlomek ceny v každém zahradním... celý příspěvek > |  | Rakytník řešetlákový, 6.10.2009 Nevíte prosím někdo za jak dlouho od výsadby začíná rakytník plodit? Máme na zahrádce dva stromky asi 5 let a nikdy se na nich neurodila ani bobulka. Jelikož se jeden od druhého kapánek liší, předpokládám že jde opravdu o samčí a samičí. Jsou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|