|
Přechod z klasického grilu Weber na plynový?, 25.8.2011 já jsem letos taky pořídil plynový gril pod verandu ne sice weber ale konkurenci od campingaz, trošku jsem si připlatil a koupil s RBS hořáky a je to opravdu velká výhoda, protože ani kapka tuku na hořáky, všechno jde pak do myčky,... celý příspěvek > |
 |
Jak vymyslet čerpadlo z jímky na dešťovou vodu, 17.8.2011 já mám jenom kalsickou 1000l nádrž a vše jsem vyřešíl čerpadlem od gardeny, které má zabudovaný tlakový spínač i ochranu když dojde voda jde o čerpadlo do sudu gardena automatik comfort 4000/2 |
 |
|
 |
Stavba udírny s grilem svépomocí, 11.8.2011  tak jsem dohledal alespoň fotku |
 |
Stavba udírny s grilem svépomocí, 10.8.2011 ono to udělat jde, udělá se celej vršek společnej z plechu uvnitř se to rozdělí a nad střechou je jen jeden komín, měl jsem to okopčený, ale je to složitý na výrobu a pak zatraceně těžký, viděl jsem to hotový, pohledově je to taky hezký, někde... celý příspěvek > |
 |
Stavba udírny s grilem svépomocí, 9.8.2011 no původně měl bejt na levé straně zděný gril na uhlí ale v průběhu stavby jsem od tohoto ustoupil z důvodu že bych musel dělat další komín s digestoří na odvod spalin a tak jse udělal desku a je tam RBS plynový gril, takže deska je využita a ta... celý příspěvek > |
 |
Stavba udírny s grilem svépomocí, 8.8.2011 no klička je mosaz strojově vyleštěná ale nic jiného půda nedala |
 |
Stavba udírny s grilem svépomocí, 6.8.2011  Tak jsem právě dokončil svépomocí stavbu udírny, pár chybiček se vloudilo, ale jinak jsem spokojen. Teď musím proštudovat jak to masíčko naložit a naučit se správně topit. Ještě mě čeká dodělat zámkovku aby si bylo kam pohodlně sednout a do zimy... celý příspěvek > |
 |
Stavba udírny s grilem svépomocí, 4.8.2011 je to malta ale já mám topeniště zcelých šamotek, zrovna dávám dohromady fotky ze stavby a přidám téma |
 |
Stavba udírny s grilem svépomocí, 4.8.2011 použil jsem lepidlo na klinker cihly tuším že je označeno VK 01, zatím drží, doporučil odborník |
 |
Unašeč jonsered, 27.7.2011 Děkuji všem za snahu, šikovnej soustružník udělal novej střed, sesadilo se to, vystředilo, hevtlo a už to seká. Ještě jednou díky |
 |
|
 |
Unašeč jonsered, 26.7.2011  sorry tady je foto |
 |
Unašeč jonsered, 25.7.2011 Marně googlim a hledám unašeč na nůž sekačky jonsered LM 2153 CMDAW. Kdyby někdo věděl velké díky Yirka |
 |
IBC kontejner - redukce na výpušťáku, 21.7.2011 za poslední roky jsem měl na zahradě kontejnery se třemy průměry výpušťáku, ten poslední má kanon 10 cm, je výborný v tom, že se dá lehce odkalovat od listí a bordelu z okapu, napopouštění řeším provrtáním záslepky u výpuštáku a dám tam vhodný... celý příspěvek > |
 |
Jak spojit dvě pvc trubky ve filtru, 10.7.2011 svěrná spojka např. unidelta
yirka |
 |
Uschnutí jabloně, 21.6.2011 měl jsem stejný problem, spodní poškození jsem si způsobil sám a to krovinákem jsem mu poškodil kůru a neošetřil poté stromek slábnul, další poškození udělalo silné jarní slunce a následný mráz, stromek prasknul a několik let živořil, sice... celý příspěvek > |
 |