Příspěvky uživatele - 188.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Douzeni koupeneho uzeneho, 11.11.2011 Obsahuje fotku
pridam svou zkusenost. Nalozeny maso je podstatne lepsi pokud se ovsem umi nalozit. My uz par let udime "narychlovku" kupovany preduzeny z globusu. Je to taky velice dobre, ale je tam videt obrovsdky ubytek vahy, takze opravdu tam maji asi neco... celý příspěvek >
Zamrazena zelenina, 7.11.2011
Je "okurkova" sezona, takez si dovolim otevrit tema o zamrazovani zeleniny. Jakou zeleninu a jak je vhodne mrazit? MAm velky suplikovy mrazak, ktery je z 90% nevyuzity, tak bych pristi rok zasadil neco cim v nem "ucpu diry". Nekdy... celý příspěvek >
Huba na novom trávniku, 7.11.2011
tak podle fotek co jsem nasel na netu to asi hnojnik je. Ovsem pudu nehnojim, travnik jsme zakladali loni na spoustu let neobdelavane pude. Jak se ho tedy zbavit?
Huba na novom trávniku, 6.11.2011 Obsahuje fotku
ahojte, taky se mi objevily houby na travniku. Nevadi mi, ale mam strach, aby je nebyly jedovate a decko, popripade pes je okostovali a nebylo jim zle. Poznate nekdo co to je?
Pokaceni tresne, 1.11.2011
cca 500m od obecniho uradu :(
Pokaceni tresne, 31.10.2011
takze je to asi tak. 100hlav, 100 nazoru. Pokud jsem ale dobre pochopil, tak na sve zahrade si muzu pokacet co chci i kdyz je to vetsi nez 80cm obvod. Staci jen napsat na patricny urad, ze je strom nemocny, nebo chci omladit, coz chci. Tyto dva... celý příspěvek >
Merunkovice, 27.10.2011
Mam letos vypalenou merunkovici. 53°lahodna, ale jakmile ji dam do lednicky, tak je behem chvilky kalna. Takovy bily nadech. V pokojove teplote je krasne cira. Nevite kde se se mohla stat chyba?
Wasabi křen, 17.10.2011
a kde koupit semena, popripade rostlinku asi netusite. Shanim ho uz druhym rokem a nikde nic.
Palírny (oficiální) a jejich kvalita, 2.10.2011
jsem spokojeny s palenici u Beranka v Brne
Jahody - pěstování, 1.9.2011
cim to proti roztocikovi a kvetopasu strikate?
Pokaceni tresne, 19.8.2011
orech ma prumer tak 20 - 25cm, tresinku si necham na uzeni ;) fotky tech stromu z lonskeho roku jsou zde
Pokaceni tresne, 19.8.2011
Mam na zahrade vzrostlou starou tresen. Zahradu jsme poridili pred dvema lety a tak jsme cekali co zarodi a co bude treba omladit. Tato tresen ma minimalne 6m vysku a na cele byla tak hrst tresni. Stejne jako loni. Rad bych ji tedy shodil a vysadil... celý příspěvek >
Choroba na cuketě?, 3.8.2011
doufam, ze ne. Loni jsem chtel uplne bez chemie a plisen mi sezrala vsechny rajcata, letos se dari daleko lepe i tech okurek uz par bylo a je, takze bych me mrzelo kdyby mi to zase neco sezralo :)
dekuji moc za uklidneni. Zahradu mam druhym rokem a prvnim pestuju okurky a cukety, takze se ptam i na ostatnim zname veci. JEste jednou diky, uz jsme s manzelkou malovali certa na zed.
a co ty okurky, nemuze se padli prenest i na ne?
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika