Příspěvky uživatele - 105.225

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém se zemí z kompostu - předpěstování paprik a rajčat, 12.5.2011
Podobně jako Vám se mi kroutí občas mladé listy paprik... měla jsem tam mšice, byly nalezlé v ještě nerozvinutých listech a jejich sání způsobuje kroucení listů. U rajčat nevím...
Slimáci, 10.5.2011
Také zkouším smrkové jehličí. Větvičky a jehličí mám kolem jahod. Včera dva slimáci, dneska jeden, klidně si tam lezou... možná našli mezírku. Jsou to tedy slimáci největší (prý příležitostně požírá menší slimáky... ale nechte ho v jahodách)...jestli... celý příspěvek >
Něco mi žere zasazené fazole, 7.5.2011
Tak jsem to asi zjistila sama, pravděpodobně nějaký druh květilky... prý všežravá má ráda děložní lístky fazolek. Ze 72ks semínek se podařilo prodrat na světlo a přežít 7fazolkám :-(Těm přeživším se daří dobře... zkusím zasadit další a předpěstovat... celý příspěvek >
Housenky v půdě, 6.5.2011
Osenice, mám je taky na zahradě. Moje technika boje je jen sběr. Před zasazením důkladně prohlédnu půdu a tyhle housenky a ponravy chroustíků dávám slepicím.
Něco mi žere zasazené fazole, 5.5.2011 Obsahuje fotku
Zasazené keříčkové fazolky mi nějak nelezou... po prohledání místa činu jsem zjistila, že mi je žerou už v zemi bílé larvičky. Co nakousaly zašlo na hnilobu :-(Nevíte někdo co je to a co se dá dělat? Nějaký postřik nebo je předpěstovat je doma?Díky... celý příspěvek >
Uschlé rostlinky hrachu, bez kořenů, 8.4.2011
Já letos zjistila co mi loni zničilo hrášek... žloutnul, schnul a měl okousané kořínky. Sklizeň 0,0 prd :-(Našla jsem na místě lonského hrášku 30x100cm asi 50 chroustíků letních... jejich ponravy se loni slušně vykrmily :-)
Plot ke slepicím, 24.3.2011
Děkuji za radu... kohouta raději ne, bydlíme blízko centra jednoho lázenského města (i když za vysokými zdmi). Raději jen tři tiché slepičky bez hlučného kohouta. Výběh budou mít cca 10x20m... možná to bude méně... podle toho jestli tuhle plochu tři... celý příspěvek >
Plot ke slepicím, 11.3.2011
Dobrý den, uvažuji o slepicích Dominant. Jak vysoký plot by měli mít aby nepřeletěli, i když chci zastřihnout nebo zasponkovat křídla. Děkuji za odpověd. Reniii
Ponravy, 9.3.2011
Máte pravdu, je to nějaký druh osenice. Díky za určení. Reniii
Ponravy, 9.3.2011 Obsahuje fotku
Koukala jsem na internet a řekla bych že je to něco jiného, ty "moje" nemají ztloustlý zadeček a nejsou takové barvy. Zahradu máme od jara a dospělé chroustíky jsem tady neviděla. Přikládám ještě jednu fotku... úplně čerstvou ze skleníku... z jedné... celý příspěvek >
Ponravy, 9.3.2011 Obsahuje fotku
Nacházím v zemi poměrně dost těchto ponrav. Na chroustí nevypadají... ty "moje" jsou takové šedé a velké 2-3cm. Je to nějaký škůdce? Mám ponravy likvidovat? Díky všem za odpověd. Reniii
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika