|
Příspěvky uživatele - 10.12
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sazenice habru, 3.8.2011 Já právě, že mám doma už kousek, nebo spíše začátek plotu od předchozího majitele a potřebuji doplnit hluchá místa... Ale chci to sázet, až na podzim, protože jsem ted koupila ty prostokořené a nic... Skoro žádná se nechytla a nevím jestli je to tím,... celý příspěvek > |  | Sazenice habru, 26.7.2011 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaké sazenice jsou na zasazení plotu lepší? Jestli prostokořenné a nebo kontejnerované. plánuji koupit větší množství a větší velikosti a je to docela nákladné, tak jaká je asi pravděpodobnost kolik se jich ujme.... celý příspěvek > |  |
|  | Stříhání habru, 13.7.2011 Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak mám střáhat habr na živý plot, m aby mi vyrostl jak do výšky a tak nějak do šířky. Koupila jsem ho i se zahradou a nevím si s ním rady...:-( |  |
|
|
|