Příspěvky uživatele - 193.178

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zemní vruty, 2.8.2011
Dobrý den, chci jen zeptat jestli jsou na trhu levnější vruty než od f. Krinner? Děkuji David Menc
Jakou popínavou rostlinu?, 16.4.2010
Dobrý den potřeboval bych radu. Máme kus plotu betonovou stěnu (ztracené bednění) a chtěli bychom ji nechat porůst nějakou rostlinou. Chtěli bychom něco co kvete do růžova nebo do modra. Děkuji
Je švestka vhodný strom?, 16.4.2010
Děkuji za rekce. Chtěl bych se ještě zeptat jakou výšku stromu si mám představit u slabě rostoucí slivoňě? Já mám představu výšky kolem 5 m a průměr koruny okolo 3 m. Je reálné udržet slivoň v těchto rozměrech? Děkuji
Je švestka vhodný strom?, 14.4.2010
Dobrý den, dodělávám zahradu kolem domu po rekonstrukci a chtěl bych na podzim vysadit svestku. Místo je mezi domem a plotem asi 4 m široké, a je to jihozápadní strana. Dá se u švestky udržet malá koruna v takto úzkém prostoru? Děkuji všem za... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika