Příspěvky uživatele - 135.68

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co zvládne křoviňák?, 7.8.2011
Zdravím všechny zahradníky. Potřebuji poradit jestli se dá křoviňákem s žacím nožem stříhat i plazivé thuje? Mám zkušenosti pouze se strunou a stou to nejde. Myslím takové to sestříhávání a tvarování thují. Nevím jestli to půjde kovovým nožem. Pokud... celý příspěvek >
Nejlepší křovinořez na trhu, 2.8.2011
Zdarvím Vás a chtěl bych se zeptat jaké stroje jste měl a s čím jste je porovnával? Jsem také fanda Hondy a zvažuji jaký křovinořez na takové malé cmrndání cca 100 m čtverečních cca 5x za rok. Honda se mě líbí, že je to 4takt a 5 let záruky a Stihl... celý příspěvek >
Ošetření benzinu stabilizátorem paliva, 29.7.2011
Používejte prémiové benzíny alespoň před koncem sezóny a nemusíte řešit žádné stabilizátory. Já používám OMW Carera a mám klid. Jak se sněžnou frézou někdy v březnu skončím, tak k ní v prosinci přijdu napumuju benzín a na druhý zatažení chytne. Už... celý příspěvek >
Ceny pil v Mountfieldu, 1.5.2011
Pila Oleo-Mac GS 410 CX stála dle Mountfieldu v roce10.9. 2009 kterou dodali do testu pil 6930 Kč  (v I-TESTU) a dnes dle oficiálního ceníku Mountfieldu stojí 9860 Kč a uváděná jako novinka. Co tomu říkáte? Ty testy budou asi opravdu dost... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika