|
Příspěvky uživatele - 88.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Voda v bazénu, 20.7.2011 Hmmm ionizátor produkuje ozón (jestli se nepletu) a ten je v čisté formě jedovatý... ale asi to bude nějak ošetřeno.
Nejspíše bych se asi snažil všechny dostupné úpravy vody seředit a u každé se pokusil podrobně vyčíslit veškeré náklady - výhody - a... celý příspěvek > |  | Voda v bazénu, 20.7.2011 Jak jsem tak vyrozuměl, tak existují zhruba dva směry bazénové vody : chlorovaná a slaná - i když zrovna si vzpomínám že jsem viděl v provozu i bazén s třetí možností - a tou byl jakýsi přípravek na bázi aktivního kyslíku (či něco takového).... celý příspěvek > |  |
|  | Voda v bazénu, 19.7.2011 Děkuju za informace,
o slané vodě v bazénu jsem letmo zaslechl, výměník mám nachystaný, je ze staré parní tunelové myčky na nádobí - takže titan to myslím není (asi jen nerez) na protiproud bude použito mycí čerpadlo ze stejného zařízení, viděl jsem... celý příspěvek > |  | Voda v bazénu, 19.7.2011 Ale bazén bych samozřejmě chtěl, jen mě odrazují ty možné (-a pravděpodobné) problémy kolem, až se dílo zrealizuje..
Když jste se zmínil o výchově, - také jsem byl vychováván k práci, jsem člověk živící se rukama (řemeslník) - a kutil, před nedávnem... celý příspěvek > |  | Voda v bazénu, 19.7.2011 Dobrý den,
při hledání vhodného bazénku na zahradu, jsem se dostal až na tyto stránky. Představoval bych si docela malinký bazének ve formě laminátové skořepiny rozměru cca 2.20 x 3.5(4) x 1.2 hloubky - s protiproudem (asi do 10m3), aby bylo možné... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|