|
Příspěvky uživatele - 77.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vavřín - neznámý škůdce nebo choroba, 3.8.2011  Dobrý den, prosím o radu. Můj nově zakoupený vavřínový keř má na některých listech tmavé hnědé až černé skvrnky, většinou na spodu listu, místy skvrnka prochází i na líc listu. Neví někdo, co by to mohlo být a jak to léčit? V literatuře ani na google... celý příspěvek > |  | Cosi mi žere listy, 30.7.2011 Tak už jsem ty mršky, které jsem dříve v životě neviděla, vygůglila. Je to mandelinka mátová. Zatím je ničím sběrem. Mirka |  |
|  | Cosi mi žere listy, 17.7.2011  Dobrý den, bohužel neporadím, ale mám obdobný problém. Letos mi decimují malí zelení broučci mátu a medňku, vyžírají do listů díry. Zatím s nimi bojuji sběrem, ale mám obavu, aby se, až odjedu z chalupy pryč, aby nepožrali celou zahradu. Přikládám... celý příspěvek > |  |
|
|
|