Příspěvky uživatele - 103.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rezatění thují, 5.9.2011
Dlší thuje začíná světlat a bude asi po ní. Již jsem vysázel nové místo vykopaných(ještě že jich mám ve velkýc květináčch asi 20 ks do foroty). Vykopal jsem hodně velké díry a dal čersvou zeminu (otvor asi 60cm a hl. 50cm). Myslíte že to muže být i... celý příspěvek >
Rezatění thují, 29.7.2011
Větvička není vyžraná a kořeny jsou po vykopání normální. Jsou sázené ve svahu. Postupně však po kmenech světlají až zreznou. Nevím proč
Rezatění thují, 25.7.2011
Dobrý den, Sám jsem si vypěstoval thuje a teď 6 let po výsadbě některé začínají rezatět. Loni jsem vykopal dvě rezaté a letos jsou již další tři napůl rezaté. Výška již 2 m. Čím to je způsobeno a jak tomu zabránit. Mám asi 80 m živého... celý příspěvek >
Kdy provést střih, 4.4.2011
Dobrý den, mám meruňku 3 roky a teprve letos nasadila na květ. Letos jsem střih neprováděl. Známý mi radí abych provedl střih po odkvětu. Je to dobře - poraďte prosím
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika