Příspěvky uživatele - 129.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Andělská trumpeta - Durman, 29.10.2007
Na jaře jsem bílou Daturu obědnala na adrese Zahradnictví Petro Na Staré cestě 27601 Mělník-Mlazice. Nebo zkuste www.fuchsie.cz. Letos mi ještě nekvetla, byla moc malinká, ale co bych chtěla za 45kč. Na požádaní mi zaslali katalog. J.S
Mušky, 24.10.2007
Smutnice jsou už v zemině kterou si koupíte. Zkuste lepové žluté šipky, které mají v prodejnách s zahr. potřebami. Nebo postřik formou zálivky. V prodejně Vám poradí.
Bílé mušky na růžích, 5.10.2007
Jedná se o molice. Zbavíte se jich postříkem. V prodejně zahr. potřeb Vám poradí jaký přípravek je nejlepší. Postřik musíte opakovat, nepůsobí na vajíčka nakladané na spodní straně listů.
gloxinie - uhnívají nebo co, 19.9.2007
Moje zkušenost se zálivkou gloxinií je pouze do misky. Potřebují hodně světla, né však přímé slunce.
Durman napadení listů, 18.8.2007
Zjistila jsem s překvapením, že Durman velice chutná tzv. šanělákum. Vůbec jim nevadí, že je jedovatý. Sypu okolo rostlin modré granule.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika