|
Příspěvky uživatele - 129.11
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Andělská trumpeta - Durman, 29.10.2007 Na jaře jsem bílou Daturu obědnala na adrese Zahradnictví Petro Na Staré cestě 27601 Mělník-Mlazice. Nebo zkuste www.fuchsie.cz. Letos mi ještě nekvetla, byla moc malinká, ale co bych chtěla za 45kč. Na požádaní mi zaslali katalog. J.S |  | Mušky, 24.10.2007 Smutnice jsou už v zemině kterou si koupíte. Zkuste lepové žluté šipky, které mají v prodejnách s zahr. potřebami. Nebo postřik formou zálivky. V prodejně Vám poradí. |  |
|  | Bílé mušky na růžích, 5.10.2007 Jedná se o molice. Zbavíte se jich postříkem. V prodejně zahr. potřeb Vám poradí jaký přípravek je nejlepší. Postřik musíte opakovat, nepůsobí na vajíčka nakladané na spodní straně listů. |  | gloxinie - uhnívají nebo co, 19.9.2007 Moje zkušenost se zálivkou gloxinií je pouze do misky. Potřebují hodně světla, né však přímé slunce. |  | Durman napadení listů, 18.8.2007 Zjistila jsem s překvapením, že Durman velice chutná tzv. šanělákum. Vůbec jim nevadí, že je jedovatý. Sypu okolo rostlin modré granule. |  |
|
|
|